9 april 2010

Sol

Ja idag är det varmt och soligt ute! hurray!
Sitter faktiskt ute på framsidan i bara sommarklänning och skriver detta. Har precis ätit smörgåstårta till frukost med KG här ute. Jättehärligt är det!
Idag ska vi gå på stan och leta jeans och kostym till KG. Vi får se hur det går, vi är ju ganska så sent ute med kostym så vi får hoppas att vi hittar något bra. Man vill ju heller inte lägga ner hur mycket pengar som helst på det. Det kan man göra när man ska gifta sig eller nåt men inte till studentbalen. Som för övrigt är om nästan exakt 1 mån bara:O

Imorgon är det högskoleprov som gäller och ingen jag känner är särskilt pepp. Alla vill bara banga men det får man inte. Dessutom så behöver jag högskoleprovet att söka in på om inte mina betyg räcker. Frågan är bara hur bra det kommer gå...vi vet ju hur det gick sist; 0.8

Men men det blir nog bra. Får bara hoppas på inte allt för fint väder imorgon för då blir man så deppig över att man måste sitta inne större delen av dagen.
Efter provet ska vi iallafall på middag hemma hos KG med Lena, Björkman och Maria. Ska bli trevligt och få träffa Maria igen, var längesen.

Nu bränner det riktigt skönt här så jag ska vända ansiktet till solen istället för datorn, bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar