28 maj 2010

Bildregn var det ja...





Bildregn kan man kalla det

Mysig fika på sista Matte C lektionen:)









27e Maj

Valpkurs inspelning igen, med goda resultat denna gång. Och en supersöt svart labradorvalp vid namn Kibbitz som jag blev kär i. Sorry KG! Jag kanske kommer få jobbet att passa honom dagtid till hösten, om jag har tid. !!!!!







26 Maj

I onsdags var en fullspäckad och mycket lång dag för min del. På förmiddagen var det skola och plugga historia som gällde. Sedan köpte jag present till Filip Hjort som tog studenten och åkte vidare till hans mottagning. Och jag tror att dom bor på det mest krångliga ställe i världen, supersvårt att hitta dit!
Där fick vi god mat, tårta och tryffel. Onyttigt, that's how I roll!

Sedan fick jag skynda mig iväg för att jag skulle åka till Slottskogen och filma på valpkurs. Kommer dit, filmar i 40 min och märker att inget fastnar på bandet. KUL! Precis det jag behövde.
Så jag slapp stanna och kunde skynda vidare över till hisingen för att hinna gratta Lina som också tog studenten denna stressiga dag. Jag hann iallafall dit och KG & VG var där. Fick supergod tårta och han prata med en mycket utmattad student vid namn Lina Berg:)

Sedan dog jag i KGs säng..lyckligt ovetande om hur stressig torsdagen skulle bli!



Den goda passionsfruktsmoussetårtan!<3


Söndagen

På söndagen sprang Leon lilla Göteborgsvarvet och kom i mål så fort att vi inte hittade honom för vi satt och kollade på när han skulle gå i mål. Bra jobbat Leon!




Lördags

I lördags var jag och KG på lite kalas hos min morbror som fyllde 43:)













Fint väder och supergod mat!

17 maj 2010

Moonday

Sitter just nu (på min håltimme) hemma hos älsklingen och tar hand om honom. Han har inte blivit så himla mycket bättre sen igår så han behövde lite kärlek så han blir frisk fortare:)
Ska snart åka tillbaka till skolan för att ha en kort men åh så tråkig mattelektion. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tills kvart över fyra då jag äntligen ska klippa mig!
Trots att jag älskar mitt långa hår så blir det ganska jobbigt ibland och slitet dessutom. Så det får ryka en ganska "bra" bit idag. Då kommer förhoppningsvis lockarna i mitt hår tillbaka också!:) yay!

Sedan får jag nog gå hem och plugga historia...tråkigt som det är. Men jag ska försöka hinna med att gå över en sväng till Lukas också:) Det var ett bra tag sedan sist!

Imorgon ska jag äntligen få göra min intervju med Jeanette också:) Så jag får träffa Kozmo och Yra imorgon med!

Nu ska jag, om jag vågar, pussa på min skrutt så han blir frisk!

bye!

15 maj 2010

Svettigt och klibbigt

På grund av att det regnat som tusan tidigare idag så är det ju sjukligt kvavt ute och jag har typ svårt att andas på grund av det!
Aja vi har iallafall haft en supermysig släktdag med Anns släkt ute i Landvetter idag. Alla var där och vi åt massa god mat. Plus att jag fick träffa och gosa med lilla Viggo en hel del:)
Så himla go!




Lilla Viggo är nog den bäst klädda ungen i hela Göteborg!