23 juli 2011

Nisse är söt

Ligger i sängen och kan inte somna om pga alla Gothiabarn som bor på Nordhemsskolan gapar och skriker. Tänkte strax ta tummen ur å mata och rasta Nisse istället. Sedan dricka kaffe framför datorn. Klockan elva börjar vi tvätta, yippie!

22 juli 2011

Trött

Sitter här vid datorn och stirrar in i skärmen. Läst alla bloggar, kollat facebook och är trött.

Hade trevligt besök här nyss av min morbror, ingjift moster och ena kusinen. Den "stora" kusinen hänger på Gothia disco. Vad hände där? Han var ju typ 7 år gammal nyss?
Vi åt Ikea-bullar och morotskaka som KG bakade imorse. Suupergod blev den!
Nu är jag dock sugen på chips i vanlig ordning. Orkar jag gå till Hemköp själv för det? Det är ju ändå fredag och jag är ledig i helgen.

På måndag åker KG och Nisse till Blekinge. Blir väl borta till fredag eller lördag. Jag blir alltså ensam.
Ska jobba det mesta men alltså jag kommer ju inte laga nån middag? KG gör ju alltid det. Haha om jag känner mig själv rätt så blir det tonfisk sallad/pasta för hela slanten! Och massa vin...


Puss på er!

21 juli 2011

Lååång dag

Igår var en sjukt lång dag! Sov till typ tio sen promenad med Nisse. Blev sedan långfrukost med Kajsa och KG. Sedan åkte jag till vårdcentralen och kollade mitt brännsår. Sedan hem och direkt iväg till Slottskogen för promenad med Nisse, KG, Jerry, Zack och Tessan :) Fick sedan skjuts av Jerry hem till Jakob på Lindholmen. Där hämtade jag mitt vin och min chokladfontän haha! Sedan hem och bara vända igen då pappa plockade upp mig och körde mig till Frölunda Torg där jag lämnade över Alvas mat till Angelicas lillasyster. Oj vad glada vi var och se varandra jag och Alva;)
Sedan hem och göra middag, käka och sen drog jag till Mölndal. Där hängde jag med fint folk från jobbet till sena natten och fick skjuts hem av mina fina killar :)

Idag jobbar jag till 18 och sen ska jag slappa!

Anna Mc Manus

Starbucks på Centralen

Åh Hanna sa nåt så underbart igår! Starbucks öppnar i Göteborg i höst/vinter. Det ska ligga inne på Centralstationen. Jag och Hanna hänger ju alltid på EH men nu kommer vi lämna det bakom oss och gå vidare till Starbucks! :)

20 juli 2011

CHILDHOOD

På väg från vårdcentralen (kollade upp mitt brännsår) såg jag att apoteket sålde childhood-armbanden som jag länge velat ha! Om man ska beställa dom så måste man köpa ett tiopack och sälja vidare själv.