30 april 2012

Den finaste kvällen på länge

Jobbade över igår. Som jag typ alltid gör. Kan ju lika gärna stänga och få mer pengar.

Men efter jobbet fick jag äntligen träffa KG och Nisse. Skitnervös hela vägen från Kållered till Majorna. Vi kollade på en jättebra film, "True Romance" och jag gosade ihjäl Nisse.
Jag som oroat mig att han inte skulle känna igen mig om vi sågs men det gjorde han vill jag lova. Han höll på att gå av när han skulle hälsa på mig.
Sen var han med mig, på mig hela tiden jag var där. Höll hela tiden koll på vart jag var och ville leka med mig. Fick många goa pussar också. Gud vad jag älskar den lilla hunden!<3

Underbart att träffa Christoffer också, men det var självklart inte lika enkelt som med Nisse. Han sa inte så mycket och höll distans en hel del. Det gjorde ganska ont och jag grät en del i smyg när jag var där men men. Jag kan inget göra och får väl bara fortsätta vänta och hoppas. Men FY vad rädd jag är att jag ska förlora honom/dom helt. Jag klarar inte ens att tänka tanken för då börjar jag bara gråta.

När jag skulle gå blev det riktigt jobbigt. Kramade KG lite för länge och fick ett svar som gjorde mig ännu mera rädd för hur det kommer bli framöver.
Sen försökte Nisse gå med mig vilket fick mig att börja storgråta. Så svårt att gå därifrån och inte veta om jag ens någonsin kommer träffa dom igen.

Så vad jag kommer fortsätta med framöver är att jobba till överdrift. Klarar inte att vara ensam eller sysslolös för mycket.

Peace

27 april 2012

Långmorgon

Leker med lillebrors iPad och dricker kaffe!
God morgon!

Sitter i soffan hos pappa, blev att jag sov här inatt igen haha.
Dom andra gick tio över sju och jag vaknade när dom åt frukost så nu har jag massa tid kvar tills jag börjar jobba på Siba 12.00.
Efter jobbet ska jag nog träffa Felicia och så får vi se vad vi hittar på :)

Än så länge verkar jag vara ledig i helgen. Men jag vill gärna jobba. För som jag har kommit på så ÄLSKAR jag att jobba!
Nyss ringde oskar fredriksskolan och ville specifikt ha tillbaka mig efter önskemål från lärarna. Himla tråkigt att jag inte kunde tacka ja...

26 april 2012

En ensam stund behövd

Hej!

Har parkerat mig i soffan en stund. Hoppas på att få vilat ordentligt!

24 april 2012

Jag vill ha en egen drake


Tisdag gör jag ingenting

God dag!

Tog sovmorgon idag eftersom det är min lediga dag men har iallafall nu hunnit hämta ut mitt ID, handla mat, börjat tvätta, käkat och städat lite. Tog en paus nu och satte mig här men måste snart ner till tvätten igen.

Igår hade jag en bra arbetsdag på Ikea. Jag o Jennie som stängde. Kunderna ville som vanligt inte gå hem i tid men annars rullade det på rätt bra. Mysigt o stänga med en kompis :)

Idag ska jag få ordning här hemma och sen träffa Felicia :) Vad vi ska hitta på vet jag inte men det lär bli kul i vilket fall, det blir det alltid.
Ikväll är det Cheers men vet inte hur sugen jag är. Många som inte kommer på grund av fotboll på tv haha.

Drömde om min lilla Nisse inatt. Jobbigt att vakna och inse att det inte är min lilla Nisse och att jag inte träffar honom längre :(

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen fortsätta med tvätten...


23 april 2012

Tycker jag känner igen mig

if you fight like a married couple, talk like best friends, flirt like first love, protect eachother like siblings....

it's meant to be

19 april 2012

jobbajobba

Jag började blogga på bussen imorse. Men så kom en arbetskamrat på bussen och jag la ner iphonen.
Orkar inte göra om det.


16 april 2012

fint





Hade precis ett fint moment i mitt fönster. Jag älskar mina fönster. Inte världens utsikt men det jag ser är typiskt Linnestaden.

Satt där, solen kom fram, fåglar flörtade med varandra och låten "Blowin in the wind" med Dylan var på. Finare kunde det inte bli just nu.

Kan säga att när man inte har mycket som får en lycklig eller sådär glad så uppskattar man mycket mer småsaker.
Sånt som en fin kommentar, från en släkting långt borta, på facebook. En många mils lång bilresa med min bästa vän David. En kram från Alva. Ett internskämt med lillebror.

Sen finns det en stor grej som kommer göra mig ruggigt lycklig. I September föds min sysslings lilla guldkorn. Jag ska åka till Paris och sitta med det lilla livet i min famn och bara njuta.
Inte alla som förstår hur mycket den där lilla betyder för mig. Av två olika anledningar.

det var allt för nu.



15 april 2012

Valön

Åkte till landet igår morse för att mysa med familjen. Fick självklar jobba också haha.
Fick köpt en telåda på Göksäter (inte på bilden). Fick mammas gamla jeansshorts, en klänning hon köpte för två år sen som är underbar och hittade en gammal teburk som var alldeles för fin :)

13 april 2012

det var den åttonde

Jag var i Italien i veckan. Det har varit väldigt bra. Inte för att vädret var något att hurra för men jag behövde verkligen tvingas till att vila och ha lite tråkigt.

Så jag har hunnit tänka en väldans massa också.

Så en dag kollade jag efter vilket datum det var. Också var det den 8e April. Också kom jag på vad det var för speciellt med det datum.

Det var vårat datum. 4 år skulle det alltså varit den dagen. Då gjorde det lite extra ont.


Fredag den 13e

Idag, denna otursdag, är det exakt ett år sedan jag avlivade min katt Sushi. Eller ja inte jag utan veterinären gjorde det. Men det var jag, som enda medlem ur min familj, som gick dit med honom och gick därifrån utan honom. Han lär väl spöka idag genom att gå över gatan (han var helt svart) denna fredag den 13e.

Blev ledsen nyss, när jag kom på att det idag var ett år sedan. Exakt. Och jag bara chansade när jag skulle kolla efter vilket datum det egentligen var. Fina Kajsa var med mig den dagen som stöd. Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det var.
Vi tröstade oss med att åka till hunddagis. Jag skulle stänga vet jag. Myste med Thea och Nelson, mina favoriter. KG var med och stängde den dagen också.
Kajsa somnade i soffan och blev senare väckt med en puss av Nelson.

Oj vad mycket jag kom ihåg av den dagen.


3 april 2012

Saknad

Ja saknad suger så fruktansvärt. Den liksom börjar någonstans och långsamt sprider den sig ut i hela kroppen tills den till slut blir till tårar i ögonen. Gråta gör ju en väldigt trött som tur var så jag somnar till slut av utmattning. Men fy fan.
Dock hoppas jag på att all denna saknad kommer vara värt det. Att det kommer leda till en till och börja med en jävligt efterlängtad kram.
Mer än så vill jag nog inte hoppas på. Inte utåt iallafall. Det (inte) så lustiga är att ingen annan människas sällskap lättar på saknaden nu. Det är bara hans närhet som kan bota det nu. Så jag får vänta.

Italien imorgon. Eller ah, bilfärden dit påbörjas med pappa klocka 06 imorgon bitti. Tur att pappa är en av mina bästa vänner.


1 april 2012

Det kommer nog bli riktigt deppigt att läsa den här bloggen ett tag framöver. För att jag mår som jag förtjänar. Det är lite som när man gör det efter en utekväll.
Under delar av hösten var det som en redig fylla med mycket som hände, mycket dumt och nu har jag vaknat upp med världens bakfylleångest som kommer vara ett bra tag.

Jag vet inte vad som hände. Men min saknad efter C kom som en blixt från klar himmel för ett tag sen. Visst jag har saknat honom hela tiden till viss del men inte såhär. Inte så att jag mår illa stora delar av dagen för att jag behöver gråta.
Sen i september hade jag gråtit typ tre gånger, alla tre gånger för att jag saknat min bebis Nisse. Men nu den senaste veckan har jag gråtit fler gånger än jag gjort under hela 5 månader. Det är ju inte så att jag inte vart ledsen, men inget har berört mig så mycket som denna saknaden efter Christoffer och Nisse.

Och ja jag tycker att jag förtjänar det här. För jag vet hur illa jag betedde mig i höstas. Det känns redan som att jag har sumpat mina chanser för resten av livet men jag kommer ändå inte ge upp. Inte förrens den dagen han hittar någon ny. För då har man inte längre något rätt att vara upp i ansiktet längre.
Skit samma att våren är här o man känner sig lite extra lycklig, jag kommer gråta större delar av den ändå.

Jag hoppas bara av hela mitt hjärta och resten av mig att jag på nåt sätt gör mig förtjänt av att ha C i mitt liv igen.
Men jag är rädd. Rädd att det jag gjort har förstört föralltid.
Jag kan inte prata med dig när du tittar bort,
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta breve dig
det var han som ville kyssa mig

snälla bli min igen
nej, låt de va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän

knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
letar efter nåt att säga som kan ändra allt
nåt mer än det jag redan sagt