29 februari 2012

Todays pictures

Effektiv tjej kallar jag mej

Hej!

Åh vilken bra dag det här blev, jag sa ju det! Ingen ångest, panik eller känsla av meningslöshet här idag. Kände mig nästan normal idag.

Gick med återvinningen och av en slump sprang jag på min fina Jennie :) Tur det för hon åker på semester en vecka på fredag och vi hinner inte ses innan dess.

Sen gjorde jag två ärenden innan jag mötte upp mamma för kaffe på Brogyllen. Hon hann inte stanna så länge tyvärr men jag satt kvar ett bra tag och läste tidningen, uppdaterade kalendern, ringde morfar och fick ett samtal från Ikea om att jag ska jobba logistik 06:00 till 10.00 imorgon!

När jag suttit där ett tag insåg jag att klockan inte var alls mycket och att jag ville vara ute! Så jag gick hem, bytte om till träningskläder och gick ut och sprang några kilometer i solen. Sanslöst underbart var det.
När jag kom hem igen gick jag och handlade. Och på vägen träffade jag en gammal vän, Jacob Rudin :)
Handlade, kom hem och satte igång med grytan som nu fortfarande står på spisen och kokar. Lär väl ta typ 50 timmar innan köttet är mört.
Bella är inte hemma än iofs, men hinner inte grytan bli klar får vi väl äta rester haha!

Det måste bli sängen tidigt ikväll eftersom jag ska gå upp typ halv fem imorgon bitti. Döden.
Men vad gör man inte för pengarna?

PUSS PÅ ER

Better days

Gud så skönt!
Den här dagen kommer vara så mycket bättre än gårdagen!

Vaknade för ungefär en timme sedan av att pappa ringde, bra sätt att vakna på :)
Sedan dess har jag ätit frukost och diskat. Snart tänkte jag gå med återvinning och göra ärenden. Men kanske ska vänta lite så allt hinner öppna.

Idag är det även jag som ska stå för lagandet utav middagen. Får se hur det går haha.
Gryta blir det iallafall!

Sova är tydligen inte min grej

Note to Self

För några år sedan gjorde min vän Fia en t-shirt som det stod "I've got soul but I'm not a soldier" på.
Och nu är jag sugen på att göra en jag med. Fast tänkte mig nog mer än hoodtröja!

Behöver dock hjälp med själva skrivandet på den. Lär bli fult som fan om jag gör det.

Så Elle, Hanna eller Fia???

28 februari 2012

Som Hanna lärt mig

Ja nu sitter jag här igen på kvällen. Dock denna gång utan någon fin Bella att krypa ner bredvid i sängen efteråt.

Ja den här dagen har varit sjuk. Inte galen eller så, bara sjuk. Började riktigt dåligt.

Jag somnade väl runt tolv igår eller nåt, inte speciellt sent med andra ord. Men imorse vaknade jag inte av NÅT typ. Bella kunde klättra över mig ur sängen och klä på sig å äta frukost o allt utan att jag ens vaknade till lite grann. Fick en chock när jag väl vaknade av att Julia ringde. Jag skulle ju passa hennes Zolo idag.
09:35 ringde hon, då låg jag i sängen. Hon skulle vara inne på jobbet senast tio i. Jag tog mig från sängen till Cosmopol på 15 min. Vet inte hur jag lyckades men så var det.
Skämdes så fruktansvärt över att jag försov mig. Hatar verkligen sånt.

Men så gick vi hem Zolo och jag åt. Jag åt frukost och insåg att jävlar vilken huvudvärk jag hade. Kände mig dessutom bakis typ, eller som när man vaknar dagen efter och fortfarande är lite full.
Och huvudvärken släppte inte vad jag än gjorde. Jag åt, drack, tog en tablett, försökte sova.

Till slut somnade jag vid fem någon gång och gud vad skönt det var. Förr gillade jag inte alls att sova på dagen men fyy vad skönt det var. Ska börja göra det dom dagar jag ändå bara går hemma och surar på livet.
Sömn har alltid varit underskattat utav mig men det ska det bli ändring på!

Tror detta även var ett tecken på att jag är rätt utmattad. Jag måste lära mig att säga/tacka nej och inte ta på mig så jävla mycket. Det är lätt att jag gör det. Typ som att jag jämt ställer upp för alla möjliga att passa deras hundar och sånt. Lätt hänt med tanke på att jag älskar dom små vargarna.
Fick höra av en jag känner (vars hund jag passade ett tag) som också är samtalsterapeut att jag är så rädd för att säga nej och att jag alltid ber om ursäkt när jag inte kan ställa upp. Att min tid inte är lika viktig som deras i mina ögon. Tror det är ganska sant.

En kul grej är iallafall att jag antagligen får fasta tider på Siba till sommaren och att jag numera finns med på vikariepoolen för Linne och Majorna :)
Så det känns bra med tanke på min ångest för jobb och ekonomi!

Kvinnan jag älskar!


27 februari 2012

Och där kom tårarna

Sitter ensam i köket med endast Facebook som sällskap. Rätt skönt egentligen. Men så är det ju jag...och min fina hjärna.
Jag är så himla himla trött på att må dåligt. Nej jag tycker inte speciellt synd om mig själv, mest det att jag tycker det är orättvist och förbannat jobbigt.

Jag vet ju att det går åt rätt håll nu i och med att jag varit hos doktorn. Fått tabletter och ska börja gå hos psykolog. Men det gör det inte mindre jobbigt för stunden. Plus att allt det där ju bara bevisar att jag mår dåligt och att något är fel. Så jag nojar desto mer.
Sova brukar kännas som en lösning men så fort jag går och lägger mig så ökar pulsen, jag känner paniken komma krypandes och jag börjar hyperventilera.
Så att ta sig till sömnen är inte lätt det heller.

Jag vill helst bara sätta mig och böla nu, för jag vet att det verkligen hade hjälpt. MEN det går inte det heller. Jag försöker krysta fram tårarna men det är inte äkta. För det släpper inte på trycket i bröstet.
Illamåendet som kommer med ångesten är inte rolig den heller. För den skrämmer ju mig, med tanke på min fobi. Atarax får väl bli min räddning ännu en kväll.

En sak som hängt över mig de senaste dagarna är för det första, att jag saknar Nisse så fruktansvärt mycket. Och vetskapen att jag "aldrig" mer ska få träffa honom svider mer i hjärtat än jag trodde det va möjligt.
Men för det andra så saknar jag KG också. Jag saknar det förhållandet och den kärleken vi hade. När allt var sådär perfekt och jag var 200% säker på att han skulle bli pappan till mina barn, vi skulle gifta oss och bli gamla ihop. Det var så himla fint. Och vi fick alltid höra det att vi var så fina ihop. Jag ÄLSKADE det där.
Och tryggheten det innebar var obeskrivlig. Speciellt när vi bodde ihop.
Men sen så saknar jag ju KG som den person han är. Så snäll och tålmodig. Drog ner mig på jorden när jag hispade upp mig för mycket och tröstade mig när jag grät helt hysteriskt. Gud vad jag saknar dom två.

Om jag ska vara helt ärlig så vill jag bara åka raka vägen hem till honom nu och få krypa ner bredvid honom och Nisse i sängen.
Någon sa att detta kan bero på att jag känner mig så ensam och svag just nu så det är bara tryggheten jag saknar. Men jag tror inte på det. Jag vet vad jag känner, så vad spelar det för roll vilken situation jag är i?

Det som sänker mig under jorden är att jag vet att jag sumpat alla mina chanser till att någonsin få tillbaka dom två. Försöka göra sig förtjänt av det igen kan man ju, men det ligger ändå inte hos mig.
Jag hade dödat för att få tillbaka det, som man brukar säga.

26 februari 2012

Sunny sunday

Ja kul att det varit kanonväder hela dagen och jag har jobbat tills nu!
Men men solen har lyst in på oss på Siba också :)

Nu väntr jag på bussen som ska ta mig till Johns artonårskalas på prinsgatan. Har ingen present men ska se om jag kan få köpt blommor i Linne :)

Borde verkligen sova

Har under de senaste två timmarna gått och blivit smygkär i Eric Saade!


Daddydad

Godkväll!

Sitter i den gästbäddade soffan hos pappa och vill inte riktigt sova än.

Undrade lite smått varför jag kände mig yr. Kan ´det bero på att mitt kostintag idag bestått utav en dunderfrukost (vilket är skitbra!), tre ägg, fyra (jaaa fyra stycken) semlor, en kokt korv, chips och coca cola!
Jävla idiot säger jag till mig själv bara!

Jag hann ha uppföljning av utvecklingssamtalet med min närmaste chef idag iallafall. Bra där. Hon var nöjd med mig.

Ska egentligen träffa Hanna imorgon bitti, men vet inte hur det blir med det nu eftersom jag måste åka hem till Övre Djupedal och hämta mina Siba-kläder som jag inte tänkte på att ta med.
Får se hur arg min Hanni blir på mig...:/

Efter 4.5 timmar på Siba ska jag iallafall åka till ett lunchställe på Prinsgatan och fira världens bästa John som fyller hela 18 år! Min bror tänker jag kalla honom. Vi levde ju som syskon i många många år.

Nu säger jag godnatt här, för min hälsas skull!


25 februari 2012

Oj nu har vi missat mycket

Just nu sitter jag på Grön Express från Kungälv och ska ta mig hela vägen ut till Ikea och jobba mitt äckliga stängningspass. Så sjukt trött på mina helger. Vill bara kräkas på dom!

I förrgår gick jag med folk från jobbet till Cheers. Trevligt men sen när vi begav oss till Peacock gick kvällen bara utför. Slutade med att jag kom hem klockan 06.40. Inte alls värt!
Somnade först 07.20 typ också. Och sen ringde Khim och väckte mig vid halv tolv vilket var tur eftersom jag hade lunch bokat med mamma!
Vi åt lunch på Operan sen gick vi mot stan och jag mötte Felicia. En saknad Felicia!

Sedan åkte jag hem och packade väskan för min turne i helgen. Mötte sedan upp Bella, Julia och åkte med Edward hem till Romelanda. Gud vad jag älskar att vara hos Jobson. Inte ett enda problem i världen når mig när jag är där. Det blir mer färder dit i fortsättningen!
Har ätit massvis när jag varit där också; godis, cookies, semla, fisksoppa med bakpotatis, sallad, korv, ägg, stekt potatis, scones, fruktsallad och druckit massa te!

Ikväll åker jag hem till pappa och myser!

24 februari 2012

Photomania

Asså jag saknar allt som har med fota att göra. Jag fotar aldrig längre, blir aldrig fotad på riktigt, lägger inte upp några, redigerar inga bilder. Ja allt med andra ord. Nu är det ju iofs vår på ingång och då är det finare ljus, gladare folk och varmare så att pekfingret inte fryser fast på avtryckaren!

Så nu jäklar Angelica och Ellinor kör vi en fotad vår/sommar!

Inspiration




23 februari 2012

A A A M

Jag kom upp till slut!
Åt frukost med en liten hund vid namn Moa som tiggde av mig. Men hon fick sitt tråkiga torrfoder istället för min macka med leverpastej!

Sedan åkte vi och mötte Angelica och Alva också åkte vi till tippen i Fiskebäck promenerade, åt semla och drack cola. Helt okej torsdag hittills :)

Nu ska jag träffa Jennie!

Magen med hunger vill att jag går upp nu och äter frukost.
Men resten vägrar gå upp. Det går inte. Kroppen väger bly!

22 februari 2012

Såååja

Nu ligger jag parkerad i soffan med Moa och en godispåse (andra för dagen) på magen med massa tända ljus i rummet :)
Känner mig rätt tillfreds men oron och ångesten finns där inne :/ Hatar att må såhär. Att aldrig känna sig helt nöjd med tillvaron o vara allmänt lycklig.

Som tur är har jag idag distraherat mig med hundar och fina kompisar!<3

Först promenad i pissvädret (allt jag gjort idag har iofs varit i det vädret) med Moa, Alva och Angelica runt Ruddalen.
Sen gick vi hem till dom och fikade massa onyttigt och pratade i timmar. Blev halvt uppäten av Alva ännu en gång medans Angelica sitter i soffan och asgarvar åt det :P

Sen tog jag med mig Moa och åkte hem en sväng. Sedan åkte vi hem till Julia och hennes lilla valp Zolo som var galen och vild! Saknar valp...
Där lagade Julia middag åt mig och jag lärde henne massa om hunduppfostran ;)
Sen köpte jag godis och åkte hem :)

Onsdagsmys

Långpromenad i regnet och nu donuts, godis och gifflar! Med Angelica förstås :)

21 februari 2012

Walk Like An Egyptian

Ligger på sängen fullt påklädd och orkar egentligen inte gå upp och göra mig iordning för sängen!

Åkte med Ann och hämtade pappa och Leon på Landvetter förut.
Vi hade djupt samtal, men trevligt, i bilen på vägen dit. Sedan fikade vi kaffe och semla och pratade roligheter istället :)
Har ibland så himla roligt med Ann!

När dom väl kom av planet åkte vi hem till dom och åt soppa och sedan åkte jag hem! Dum som jag var drack jag mjölk till maten så min mage bråkar med mig nu. Får skylla mig själv!

Ska hoppa i säng strax för imorgon börjar dagen med långpromenad med Angelica o tjejerna! :)

Anna Mc Manus

Tusen gånger om tack till Angelica som orkade följa med mig till doktorn idag. Tog med henne in till doktorn också, kändes bäst så.

Doktorn var inte alls bra. Har varit hos henne förr för annat men denna gången var hon värdelös. Hon kollade snett på Angelica, trodde mig inte, nervärderade allt jag sa om mitt mående och till slut frågade hon även, mycket otrevligt, varför "kompisen" satt med där inne.
Då var det tur att Angelica var såpass tuff som hon är så hon började tala om varför hon var med och att hon var orolig för mig.
Först då blev dumma doktorn mer vettig och kom med förslag på hur jag skulle gå till väga.
Hon skulle ta kontakt med psykologen på vårdcentralen som i sin tur skulle hitta någon jag kan gå och prata med.
Fick även recept utskrivet på Atarax. Ett slags lugnande så att jag kan slappna av och sova på kvällarna. Och som jag kan ta när jag får riktigt illa panikattacker.
Så nu vet jag det. Får verkligen hoppas att allt detta kommer hjälpa. Vore himla skönt!

Semester

Jag har tre resmål nu framöver som jag vill klämma in nånstans.
- Paris och hälsa på min fina syssling
- Italien, som vanligt och äta massa
- Grekland eller nåt liknande med Hanna

Problemet är bara jobb. Jag måste jobba i sommar och både Ikea och Siba vill att jag jobbar. Plus att jag måste ju jobba nu för att få ihop pengar till det! Hur det nu ska gå när dom typ aldrig ringer..

Snart så

Sitter i soffan med mitt te och väntar på att klockan ska bli elva så att jag kan möta Angelica så att vi kan åka till doktorn och ta reda på vad felet på mig är! Lite nervös är jag allt.

Idag kommer även pappa och Leon hem från Egypten så jag hoppas på att kunna få träffa dom redan ikväll :)

Guud vilket sug jag fick för solsemester nu! Behöver en paus...

20 februari 2012

Utmattad

Hej!

Sitter på rast på Siba och trycker i mig godis till illamående!
Ska gå in nu strax igen och jobba 2 1/2 timme till. Är trött som fasen!
Ska bli skönt att gå till doktorn imorgon och få veta vad det är för jävla fel på mig!! Jag gissar på utmattning men vi får se vad fröken doktorn säger :)

Fick bytt pass med Jessica också så jag slipper låsa och får gå hem halv sju istället. Tack gode gud.