27 januari 2012

Friday

Idag har jag gått långis med hundarna, skickat hem alla hundar, fikat med mamma o Nisse, myser med syster och ska om två timmar gå på bio själv och se "The Descendants".
Känns sådär att gå själv men jag ska ju lära mig sånt!

Sen blir det antingen andra lång med Sara o Jossan en stund eller bums i säng! Jobbar ju stängning i El Bistro imorgon. Lagom pepp då det är PEAK-helg och allt!
På kvällen skulle jag egentligen ha åkt och badat badtunna hos Meijerborg i Åsa men tror inte jag orkar.

Inatt får jag iallafall sovsällskap av Bella!

I've Got Soul But I'm Not A Soldier

26 januari 2012

SOMMAR kom bara kom!

Beställt de första sommarkläderna från H&M nu! :)
Alltid lika härlig känsla!
Mockajacka

Både shortsen o tröjan, fast röd!

Gillar inte det amerikanska men som jag har velat ha en sån här!

En blus som är lätt att vara snygg i när som

24 januari 2012

Nu sitter jag på vagnen på väg till Angelica för att gå ut med Alva :) Nisse är med också!
Sen måste jag skynda mig hem för att fortsätta tvätta (satte självklart fart med att tvätta soffkläderna också) och ta ut Emmy & Tarmac!
Ska hämta ut biobiljetterna för imorgon också innan dagen är slut.
Stressad? Näänää

Hann med att möta mamma och även gå upp till henne för att käka lunch, kanelbulle och hemmagjord capuccino <3

Det enklaste i livet är att förstöra för sig själv

Sitter i soffan nyduschad med tre sovandes hundar runt om mig!
Klockan ringde sju imorse, när fasen gick jag upp så tidigt senast? Åkte och hämtade Nisse och sen gick vi halva vägen hem.
Har käkat frukost och diskat. Det jag har kvar av dagen är; tvätta, hämta biobiljetter, träffa mamma, rasta Alva och få hjälp av pappa med de sista möblerna!

Saknar min sessa <3

23 januari 2012

Dagens roligaste

Linnea på jobbet har haft en kund som heter Jihad (Heligt Krig?) som självmordsbombare bland annat skriker innan dom dör.
Joakim säger då; "Blev han företagskund?"
Linnea: "Va? Vadå då?"
Joakim: "Ja! Han jobbar ju för Al Qaida"
Kanske inte helt rätt sak å skämta om men kom igen? Förstå att vi skrattade!

22 januari 2012

December

Jobbade arslet av mig i December både på Ikea (julbord döda mig) och på Siba. Jobbade 7 dagar i rad, skulle varit 8 men fick halsfluss på den åttonde dagen. Köpte min nya fina dator :)
Gymmade en gång (tydligen enda gången under 2011 HAHA) och blev sjuk igen. Firade julafton hos både Mamma och Pappa. Skulle jobbat massvis i mellandagarna men var ju fortfarande äckligt sjuk och förlorade pengar på det :(
Myste massa med min Hanna som var hemma i mellandagarna också <3 Sedan blev det nyår i Eriksberg med Hanna, Benny, Julia, Sara och massa av Saras kompisar. Vi gick igenom de 3 bästa respektive värsta grejerna med 2011 och satte upp tre mål för 2012.
Mina blev; ta körkort, umgås med mig själv och uppskatta det och skaffa ett HELT ANNAT jobb!
Sedan slog klockan tolv, det var fint, och jag kände för första gången på 20 år att det skulle bli skönt med ett nytt år!


















November

I november började jag dona i lägenheten, Benny och Matilda hade födelsedagsfest, på Ikea fick jag och Emma förbereda för julbord, jag var modell åt GöteborgsStad, blev kär i Timbuktu när jag kollade på Så Mycket Bättre, hade världens mysigaste kväll hos pappa och Angelica med massa mat, godis, kakor, hallonsoda och floaters, åkte till Lund och såg till att julen infann sig hos min älskling!










Oktober

Fikade ensam på EH, jobbade, hängde med Khim, kusinen fyllde 14, blev anställd på Siba (lite stort med nytt jobb ändå), fortsatte passa Bodhi, myste med min Hanna när hon var hemma och hade mycket sovmorgnar när jag kollade på "Efter Tio".