29 december 2011

Coffecard x 2

Äntligen! Som jag har väntat!
Condeco har skaffat Coffecard. Samma deals gäller and I love it!
Skaffade mitt idag

Is finished

Ligger på soffan och kollar på Inglorious Basterds med mina vänner :)

Har ätit middag och druckit kaffe, mums!
Välbehövligt efter två låånga dagar på Siba med rätt mycket folk. Gjorde en "massa" fel nu på kvällen när jag skulle låsa också. Men det löser sig! :)

Trodde jag skulle jobba på nyårsafton men icke sa nicke. Om dom nu inte bestämmer sig för att ta in mig iallafall. Men imorgon är jag iallafall ledig!
Och då står shopping & ärenden med Christoffer på schemat. Sedan ska jag och Nisse ha lilljulafton med Angelica o Amanda + tillhörande hundar !

Längtar!

27 december 2011

Doctor Jones

Doktorn sa att jag inte helt klart hade urinvägsinfektion konstigt nog men jag skulle ligga och vila under dagen med tanke på förkylningen. Den går bara att vila/vänta ut.
Men vill jobba resten av veckan så blir nog jobb imon!

Pappa var så gullig som ringde och frågade om jag behövde nåt. Så han kom med färskt olivbröd, soppor, mjölk och leverpastej. Han skulle fått kaffe men han hade ingen parkering och jag har ingen bra kaffekokare haha.

Senare får jag ostbågar och Ben & Jerry levererat hit ;)

Skulle behöva gå ner till systemet idag också, hinner inte det förrens på fredag annars och då lär ALLT vara slut och det lär vara alldeles för mycket folk. Jag har ju systemet här nere på Linnégatan så ska väl inte vara allt för ansträngande att gå dit.

Jag i Sibakläder och mammas glasögon

Så jäkla söt affisch för filmfestivalen



Mina paljettshorts jag ska ha på nyår, 75 spänn!

Immunförsvar hette det va?

Sitter ännu en gång på kungshöjds vårdcentral. Idag för både förkylning och urinvägsinfektion. Hade ju det och fick pencilin för det bara för några veckor sen :(

Ska egentligen vara på jobbet om en kvart men sa att jag skulle till doktorn. Frågan är bara om jag ska åka till jobbet sen eller inte. Får väl låta doktorn avgöra haha.

25 december 2011

beestis

Annandag sjuk

Asså denna jävla förkylning. Vaknade 6 imorse med mer ont i halsen och äckligaste hostan.
Alltså inget jobbande idag heller. Börjar tycka det är pinsamt det här. Idag gör jag minsta möjliga för imorgon har jag inget val. Enligt mig själv.

Detta betyder även att jag inte kan gå ut ikväll. Jag hade ju inte helt och hållet tänkt det med tanke på att jag börjar 9.30 imorgon bitti. Men hade kunnat följa med och knappt dricka (höhö).
Alla ska ju ut idag. En hel del som ska på Erik på Mässan också. Så jag kan ju glömma att jag får vänners sällskap ikväll :(
Känner mig sådär utanför som man kunde göra när man var liten och inte fick vara med. Hatar det.

VEMODIG. Där har vi det. Men lilla Mc Manus kan behöva ha lite tråkigt och vara ensam. Jag är ju så lättstressad och jobba måste jag göra så får skippa allt jippo istället.

Den 31e däremot, då jäklar ska också jag få ha kul med fina vänner!

Sen kommer den 7e också...!

24 december 2011

Jul vol. 2
















Jul vol. 1

















Christmas Eve

God kväll!
Sitter och spelar "När & Fjärran" med släkten här hos pappa.
Vi har öppnat julklappar, ätit överdrivet mycket mat och lekt julklappsleken. Jag vann en burk med italiensk honung och bodylotion som luktade mörk choklad.

Är fett opepp på att jobba på Siba klockan 08.00 imorgon :(