30 september 2011

Jag och min hund

Twist & Tango

Var på VIP kväll på t&t med mamma igår :) Hon bjöd med mig min gulliga mamma. Vi fick champagne, finchoklad och goodiebags. Jag köpte en svart fjäderkrage, jättegosig. Mamma och jag ska dock dela på den. Sedan fick jag och Nisse åka med till mamma å magnus på kvällsfika innan jag blev hemkörd.

29 september 2011

Tips!

En app som de flesta av oss borde ha är den här, "hjälpguiden". Bra att ha om någon får hjärtstopp och behöver hjärt lungräddning. Du får hjälp steg för steg vad du ska göra. Värt å ha! Mer värt än wordfeud tex...

För sent

Ja jag skulle gått upp 6 men eftersom jag vart trött i en vecka nu så somnade jag om till sju. Som tur är så går min buss först klockan åtta. Är ute med Nisse nu och sen går jag upp o slänger i mig nåt :)
Känner mig dessutom himla fashion i jobbkläder o baseballjacka haha!

28 september 2011

När katten flyttat ut finns det ingen mat på bordet

Ja här sitter jag med överkokt gnocchi (som jag va så sugen på) och äter köttfärsås o dricker mjölk. Men creds till köttfärsen för den är iaf god. Mina nya fina ittala ljusstakar premiäranvänds :) Jag har bestämt att det ska bli min "unnamig" grej, ittalas grejer alltså. Gillat dom sen jag va liten!
Myskläder är på också och jag borde sovit för över en timme sedan. Ska gå upp kl 6 imon :/ men jag var och hälsade på hos pappa en sväng förut. Därför det blev så sent!
Vi hörs imon!
God natt :)

Im a monster and you're an alien

Haha Nisse tog min ena bh under natten och lekte med den o tugga på den. Sedan dagen efter hittade jag en halv bh haha! En kupa, hittade inte den andra. Men så idag kom han ut från under soffan stolt bärandes på den andra delen. Och ville att vi skulle ha dragkamp med den. Knäppa vovsing.
Just nu sitter jag i soffan hos Trotta's med Bodhi och kollar på Monsters vs Aliens och har det mysigt :)

Tosca

Så nu var jag klar på Operan. Verkar vara en väldigt vacker opera så jag hoppas att jag får vara med! Skulle vara så himla spännande. Alla dör ju typ men enkel och vacker. Sen gäller det ju att jag vågar stå där på scen också. Ensam med en operasångare haha. Aja hoppas hoppas!

"Vi har fått en konstig tax..."

Haha igår när jag la mig raklång på soffan så kom Nisse och la sig raklång på min rygg :)

Kaos

Idag är en lite halvjobbig dag. Massor att göra och samtidigt är jag sjukt trött och vill bara vara ifred. Men jag överlever nog även denna dag!
Hoppas på nya jobb ska vi göra idag. Ska till Operan om Tosca och prata medfolk på Siba.
Nu måste jag tvätta, två timmar försent!

27 september 2011

Pingisklubben

Heej!

Åh jag hade så himla kul igår. Va först på Cheers med Mina och Najda och fick lite feedback, alltid lika kul när det är från dom där två! Sedan åkte Najda hem och jag o Mina gick till Pustervik och Pingisklubben. Där var allt möjligt folk. Erica, Vincent, Viktor, Emma och framförallt Josefin var där! Min gamla klasskompis från låg/mellanstadiet. Jesus vad kul det va å ses och vi hängde resten av kvällen. Josse jobbar ju där så om man uttrycker det fint så mår jag som jag förtjänar idag! Inte alls bra. Men jag har ätit pizza så det är ok :)
Nu ska jag träffa Louise för kaffe och sen ska jag träffa Bellas kompis som har nåt mystiskt att visa mig??? Spännande!

26 september 2011

Tröttheten i egen hög person

Heej!
Sitter på hållplatsen och ska åka till studievägledningen nu. Känns skönt att få utrett hur jag ska gå till väga för att bli det jag vill bli!
Men gud så trött jag är. Både fysiskt och psykiskt! Har ju jobbat sen i torsdags och sovit lite taskigt desutom. Igår var det matsal och idag vp så det tog på krafterna. Men än är jag inte klar med dagen! Tänkte utsätta mig för ett träningspass också. Plus att Nisse behöver tröttas ut.
Sedan ska jag dricka vin med Najda och Mina ikväll :D

25 september 2011

Opepp

Åh gud vad jag inte vill jobba idag. Det var längesen jag kände såhär. Visst jag kan vara trött ibland, men inte såhär opepp! Ska ju va i matsalen så kan bli lite jobbigt om alla tänker åka till Ikea idag.
Ikväll ska jag antingen bara slappa eller träffa Emma Estving och hitta på nåt mys :)
Imorgon är det varuplock igen, fast bara 8 till 11.30 sen är jag ledig till och med torsdag. Har iofs Bodhi på onsdag eftermiddag men det är ju bara mys!
Hoppas ni andra är lediga idag och njut av solen!

23 september 2011

Fint ska de va!

Heej!

Det går segt med bloggandet känner jag. Men mobilen har haft dåligt batteri och jag har mest jobbat.
 Igår var det avdelningsmöte på jobbet. Ett bra möte var det, vi fick sagt en hel del. Nu när vi får ny butik blir det roligare att jobba!
Sedan jobbade jag i disken (haha) i fyra timmar innan jag fick gå hem. Åkte in till stan och käkade middag med KG på Mañana. Så jääkla gott men blev jobbigt mätt!
Efter det gick vi på bio och såg Captain America. Den va bra men inte så "mäktig" som jag hade tänkt mig.

Idag hade jag varuplock mellan åtta och fem. Var massor att göra med den nya butiken. Fick reda på att jag får vara med och dema en massa på premiäröppningen med Pontus! Himla kul :)

Efter jobbet åkte jag hem och har ätit middag och nu sitter jag här i mjukiskläder och vet inte riktigt vad jag ska hitta på!


Älskar Lisa Toffts saker!



Lovis, Catrins hund





21 september 2011

Just as I imagined ?

Heej!
Inte orkat blogga sen igår men jag stängde ju bistron igår så hände inget kul. Sitter just nu i soffan med Bodhi, Kozmo och Yra och kollar på "Tangled". Jag är extremt seg så det passar mig bra det här :)
När jag är klar här så ska jag åka hem, hämta Nisse, möta Angelica och ge henne Nisse och sen åker jag till Ann och Leon på middag :) Varför Nisse inte kan va med mig är för att det är en annan hund hemma hos dom ikväll. Däremot så får han det desto roligare hos Angelica då han kan busa järnet med Alva :)

20 september 2011

En till lustig grej

I fredags så var ju jag på West Side Story på kvällen. Alltså var jag inte på Håkan med resten av världen. Så på väg hem gick jag in på 7eleven och köpte godis till mig själv. Står i kön med alla fulla människor omkring mig och känner mig plötsligt löjligt gammal (Operan, godis, hem tidigt en fredagkväll när man är 20 liksom)! Så står det två nyktra tjejer bakom mig i kön som också köpt godis. Typ runt 20 år dom med. Så tänker jag: gött finns fler 20-åringar som jag ikväll!
Ena tjejen: Gud vad skönt att komma hem tidigt för en gång skull och att man mår bra!
Den andra: Ja asså man orkar ju inte lika mycket längre. Man är ju inte 20 längre, närmare 30.
Faan tänkte jag då. Jag är 30 inte 20!

Anna Mc Manus

Före och efter!

Hej!
Sitter på bussen till, ja ni vet vart! Har precis varit och klippt mig hos Camilla :) Så himla duktig och så himla snäll. Får det alltid som jag vill ha det också tar hon alldeles för lite betalt..
Haha hon berättade nåt så roligt. Hennes äldsta dotter går med min syster i skolan men hennes yngsta går på samma skola fast i förskolan. Där även Håkan Hellströms lilla son Sigge går. Så hon stöter på honom ibland på morgonen. Han är tydligen supermysig! Och han brukar låta Sigge klä på sig själv på morgonen, även idag. Och idag såg han tydligen inte klok ut med pappas t-shirt på. Också vardet skolfoto idag. Så Håkan hade stått där och kliat sig i huvudet av oro för vad hans fru skulle säga när hon sen såg skolfotot! Stackars Håkan ;)

19 september 2011

With the moon keeping watch over me

Hallo där!

Oj vilken dag jag har haft! Började med VP mellan 8 och 12.
Åkte direkt in till stan och träffade Sofia för sopplunch på Cafeva. Väldigt gott var det!
Vi satt kvar ett tag och pratade om allt möjligt. Var väldigt fint att få hinna träffa henne <3 Vi hann med en sväng till Myrornas (går alltid dit med Sofia haha) där jag köpte en liten plåtburk till mig och Fia fick ett par röda klackar av mig som tidig födelsedagspresent :) Hoppas dom kommer väl till pass!

Sedan mötte jag KG och vi gick hem till Nisse. Jag fick gå rätt snart efter det för jag skulle träffa Julia i stan.
Hon hade en liten överraskning med sig i form av Slavko och Anna B när vi möttes. Hon hade hittat dom i stan, haha.
Jag och Julia fikade en lång stund, sedan blev det en oplanerad shoppingrunda. Skadar aldrig.
Jag köpte en jacka, eyeliner, pennvässare, espressokokare, en skål och ett flaskställ till badrummet. Jackan är som ni ser helt gorgeous och väldigt mycket Mc Manus!

Efter det åkte jag hem och har mest slappat sen dess. Imorgon ska jag klippa mig och sedan åker jag och jobbar stängning på Ikea. Bra dag det med!





Lillebror

God morgon!
Gud vilken bra helg jag har haft! Mys med lillebror, god mat, promenader med Nisse och KG och imorse hann jag träffa Ann en sväng :)
Leon vann b-slutspel i sin cup också! Det är han på bilden som ser galnast ut i mitten. Lycklig kille!

18 september 2011