31 augusti 2011

Te, te, bara massa te

Hej!
Sitter i soffan hemma o väntar på att jag ska åka och hänga med Benny o Lauok :)
Blev utvecklingssamtal en timme och sen direkt 5 timmars jobb utan rast i Bistron. Men det gjorde inget för jag hade så kul :) Fick gå lite tidogare sen också så jag hann med 6 bussen hem. Har nu käkat och kollat på Vänner med my man.
Jag har en ny last...! Jag har börjat unna mig själv kaffe från Condeco/Espresso House lite fööör mycket. Aja baja, inte bra för ekonomin. Ändå hade jag tänkt köpa med mig te på väg till Benny nu. Hur ska jag annars få med mig det? Min kaffemugg bara läcker :(

Mams 

Jag och Mamsen har frukostdate på Brogyllen imon!:)

Wojnakowski

Sitter på bussen nu, snart framme på jobbet. Känner mig rätt hängig men det ska nog gå :) ska ju jobba med Lauok, Benny och Hugo! Bara dom inte flyttar mig till matsalen.
Efter jobbet hoppas jag på date med Kajsa med shopping och restaurangmiddag :)

LIVESTRONG

Dessa armband är sådana där gummiarmband som det fanns tidigare med "Älska Fotboll" på och var ljusrosa. Dock är dessa för en organisation som samlar pengar för att hjälpa forskning och behandling av Cancer. Det är tävlingscyklaren Lance Armstrong som startat detta.
Dr Cox i Scrubs har på sig ett sådant under nästan alla säsonger!
Så nu igår beställde jag ett tiopack som jag ska ha/ ge bort i present. Frakten & tullen kostade mer än armbanden men det är det värt!

Säsongens första förkylning

God morgon. Gick upp ur sängen men kraschlandade direkt i soffan. Fy vilken bedrövlig natt jag har haft. Är ju sjuk och vid tvåtiden så vaknade jag av att jag varken kunde andas eller svälja. Kul!
Nu mår jag väl bättre men inte helt bra. Ska jobba kortpass och ha utvecklingssamtal idag. Hoppas det går bra trots sjukdom. Om jag mår såhär imon får jag nog sjukanmäla mig tyvärr :/
Trodde ju att det var introföreläsning på Engelskakursen ikväll. Men det var på förmiddagen och jag hinner inte dit innan jobbet. Får se hur jag löser detta.

30 augusti 2011

VILL HA


Fredrikshamn





Lovilovers









Där satt dom i flera timmar medan jag och Hanna shoppade

Det var en Irländsk bar iallafall

Riktigt retro bowlingskor





HAHA



Övertrötta på väg hem

Hannas bild

HAHA


"Det löser sig alltid"



Åh jag blir så frustrerad. Helt plötsligt känns det som att alla mina vänner vet vad dom ska göra!
Innan kunde vi spekulera tillsammans och noja över vad man skulle göra tillsammans. Men nu känns det mest som att det bara är jag?

Folk är så satans duktiga på att ta sig dit dom vill. Medans jag inte vet vad jag vill och inte har ambitionen att ta mig dit heller.
Jag har den senaste tiden börjat säga till folk "det löser sig alltid". Och jag tror att jag tror lite för mycket på det där för jag liksom bara går och väntar på att saker ska komma till mig, inte jag som ska ta mig dit.
Lyckad tjej typ.

Okej då, en del har jag att gå på:

  • Jag är 36e reserv på Personalvetarprogrammet i Trollhättan
  • Jag ska på audition till jobb på nya hotellet i Gbg
  • Jag ska (?) läsa en kvällskurs i Engelska
  • Jag kan jobba på hunddagis
  • Jag har både barn och en hund att passa mot betalning
Men inget känns superlockande. Jag vill ju läsa Personalvetarprogrammet på GU här hemma. 
DET är jag sugen på.

Just nu känns det lite kämpigt men det löser sig alltid... 



29 augusti 2011

En sån där bra dag

Sitter nu på bussen på väg hem från jobbet. Trött, förkyld och ont i hela kroppen. Men det har varit en sån där bra dag på jobbet idag. Mycket skratt, bra folk inne och fina ord från chefen :)
Hoppas ons, tor och fredag på jobbet blir likadana!
Bilder från Fredrikshavn:

Trötthet

Sitter på bussen nu, dör lite grann.
Jobbade iallafall hela helgen som sagt.
Har nog inte gjort nåt annat i helgen då jag jobbat stängning båda dagarna. I lördags kväll fick jag räkor till middag av min man :)
I fredags var vi ju i Fredrikshamn också! Jag, Hanna, Benny och KG. Vi var där hela dagen och shoppade, åt, bowlade och åt lite till. Supertrevligt hade vi det :)

Igår gick jag klädd såhär, vilket jag fick sota för på väg hem från bussen på kvällen. Pisseblöt blev jag. Idag har jag klätt mig efter vädret utanför fönstret. Bara det att nu blev det sol i Kållered...

Måndag

Hej!
Sitter på sängkanten och halvsover brevid mina fina killar. Vill och orkar verkligen inte jobba idag. Det var en så sjukt tuff helg så jag vill bara vara ledig. Imorgon är jag iaf ledig och då ska det slappas.
Måste strax gå och ville mest bara testa att mobilblogga igen
Puss å Kram

24 augusti 2011

Taxar kan allt

Sitter på vagnen på väg att hämta Bodhi på förskolan nu :)
Var nu innan på promenad med Nisse och KG. Nisse badade själv för första gången! Så himla duktig kille :D


Anna Mc Manus

H&M

Beställde hem detta från H&M, hoppas det kommer snart! Inte så säker på att jag ska behålla allt. Vill se det i verkligheten innan jag bestämmer mig helt.
Munkjackan och skinnkjolen känner jag mig rätt säker på dock :)






Heej!

Sitter hemma och slappar, nyligen ätit frukost och kollat på Vänner med KG som vanligt :)
Idag är en lugn och slapp dag. Har inget inbokat förrens klockan fyra då jag ska hämta Bodhi på dagis och passa honom i 2 timmar. Lär väl kolla på film som senast, haha.
Sedan ska jag hem en sväng innan jag ska till Cheers med jobbet. Oj vad jag har saknat att umgås med mina fina vänner på jobbet.
Hoppas att Hanna följer med för snart lämnar hon oss för Lund :(

På fredag ska iallafall jag, Hanna, Benny och KG åka till Fredrikshamn över dagen! Ska bli asgött med en liten miniresa. Vi blir ändå borta hela dagen. Snälla Kajsa ska ha Nisse under tiden :)

Nisse snodde kexchokladen och sprang


Hemma hos Elle som flyttat till GBG


16 augusti 2011

Om man inte skulle ta och uppdatera bloggen?

Ja det är väl änna dags.

Jag är ensam hemma till torsdag. Så jäkla tråkigt. Jag har ju blivit så sällskapssjuk. Är det dåligt?
Igår jobbade jag större delen av dagen. Började inte alls bra då det var stopp på E6an pga översvämning så jag kom en timme sent till jobbet. Fast det gjorde dom flesta och fina Hanna var redan på jobbet och öppnade bistron åt mig :)
Sedan var det krångel hela dagen, saker och ting ville inte fungera och det var allmänt kajko! Men det var kul för vi var bara tjejer i bistron :)

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och åt middag med dom, sedan gick jag till Viktoria med Jakob. Där träffade vi våran gamla lärare och det slutade i tre flaskor rött. Haha vad hände där?

Idag har jag städat städat och promenerat i Eklanda med Ester, Morfar och Matilda :) Handlat mat har jag gjort också! Såå duktig. Min liste med måsten för dagen är dock lång och jag borde fortsätta vara duktig men jag är trött nu.

Dödade lössen med ett medel och fick till en wetlook



Fick frukost på sängen


Dags att skörda lagom till WayOutWest

Father bygger säng till brother

Först spydde den över mig och sen gick det bara utför med glassmaskinen