28 juni 2011

Hatin

Nee, men asså jag kan inte lägga upp bilder från iPhonen hit till bloggen längre, do not ask me why.
Och om jag skulle göra det här på datorn nu så laggar det för sambon och jag orkar inte bara...blä!

Lite smågrinig antagligen på grund av att jag fått solsting typ. I don't know my limits!

Jaja bilderna kommer när dom kommer :)

Nu ska jag surfa runt på tradera och otåligt vänta in Ms Wojnakowski!

25 juni 2011

Midsommar

Hej!
Idag mår man som man förtjänar. Vi hade skitkul igår! Men som vanligt så känns det mesta bara illa och obetydligt såhär dagen efter!
Återkommer nog senare med bilder :)
Kram

Anna Mc Manus

24 juni 2011

Thursday

> Som sagt var på stan med Lauok igår :) Trevligt men tröttsamt då Lauok är mer kvinna på den fronten än jag haha. Jag gick där som många tjejers pojkvänner annars gör, bärandes på shoppingkassar! Men det var okej.
> Fick ju kaffe och cola och vad mer behöver man när man är bakis?

Hej

Testar igen!
Anna Mc Manus

23 juni 2011

Afterdays

Heej!

Det vanliga sättet jag bloggar på från mobilen funkar inte. Har dock inte prövat att skippa bilder i inläggen, kan vara det som krånglar. Just nu sitter jag på ettan på väg ut till Flatås och grabbarna. Ska äta pizza med Julle och KG. Bakismat.
Ja vi var ju på Cheers igår. Kul som vanligt, till en början iallafall! Sen blev jag på uruselt humör av någon anledning.
Var som vanligt lite väl ärlig igår också...

Idag har jag varit med Lauok större delen av dagen. Vilket höll mig på gott humör ett tag.
Nu är jag bara sur och grinig på allt..

22 juni 2011

Kalaset

God dag!

Kalaset igår var jättemysigt :) Supergod mat som vanligt, tack vare Ann. Leon var glad och fick superfina presenter och småbarnen (Viggo och Chloe) var söta! Det enda som saknades var Oscar.
Blev lite ledsamt tyckte jag, då jag inte träffar min familj innan Italien nu. Eller pappa träffar jag på min födelsedag men inte Ann och Leon :(
Så nu längtar jag till Italien som tusan!

Idag ska det städas och handlas här hemma! Inte jättekul men det måste göras. Idag gör jag och KG det ihop iallafall, gör det lite lättare :)
Sedan blir det Cheers med jobbet ikväll. Hoppas på mycket folk ikväll, blir så mycket roligare då !

Nu ska jag återgå till nåt annat, vet inte vad jag höll på med dock!

bye!

21 juni 2011

Leon 11 år!

Jaa Grattis till min lillebror då som fyller elva år idag! Gud vad tiden går fort...

Har varit iväg på stan och träffat Hanna precis :) Fikade och köpte födelsedagskort till våra nära.
Nu sitter jag hemma igen och väntar på att KG ska duscha klart innan vi tar en promenad till Marklandsgatan. Vi ska på födelsedagsmiddag hos pappa i Frölunda så då tänkte vi att vi går till Markland så Nisse blir ordentligt rastad. Sedan tar vi vagnen resten av biten :)

Igår var jag iväg och träffade Lukas på kvällen, hängde hos honom en stund, sen gick vi och käka och sen så gick vi med KG på promenad med Nisse i Slottskogen. Stackars Lukas går 36 hålsbana i golftävling idag. Så promenad kanske inte var det nödvändigaste för honom igår haha.

Imorgon är det Cheers med jobbet igen, ska träffa de som inte jobbar lite tidigare imon och kolla på någon fotbollsmatch. Får se hur kul det blir haha...
Jaja sen är det ju långhelg. Blir antagligen Ytterstad för mig på midsommarafton och sen Valön :)
Sen åker ju Hanna till New York på lördag! Kul för henne, sämre för mig och Benny.

Världens bästa lillebror!
Hörs kanske senare!
bye!

17 juni 2011

Personal Jesus

Hej!

Blev nåt knas med mina inlägg igår. Och idag tydligen! Trams..

Nu sitter jag hemma med Kajsa, Nisse, KG och Julian. Matilda blev precis hämtad. Hon har varit med mig och Nisse sen lunchtid idag :)
Jag har hunnit med en massa bra grejer idag. Vikt in all tvätt i garderoberna, gått med återvinning, handlat, lagat lunch och bakat muffins. Superwoman haha.

Ikväll ska vi fira Kajsa i ett parkeringshus vid Linneplatsen. Hon fyllde ju hela 20 år i onsdags! Får se om vi går nånstans sen och hur sent det blir, jag jobbar ju imorgon. Inte speciellt tidigt men det tar på en att jobba hela helgen.




Tea and biscuits

God kväll.
Sitter och kollar på game of thrones för första gången, än så länge ganska lovande!
Åt middag med Kajsa, Philip och Vincent med vin på gården :)
Innan det har jag hängt med Nisse och Matilda o ätit glass. Träffade mamsen och åt Sushi utanför Operan :)
Fin dag men lite för lite KG :( Vill ju sova med honom, inte ensam!



Anna Mc Manus

16 juni 2011

En månad kvar

God dag!
Igår var jättemysigt med pappa o Leon. Först skolavslutning ( Nisse blev tokig av att se alla barn) sen fika hemma, sen åkte vi och la i båten. Gick prima! Sedan åkte vi hem och käkade lunch och efterätt :) Pappa körde sedan hem oss plus att vi fick en resegrill som tack för hjälpen. Alltså en miniklotgrill :)
Idag är vi hemma och tvättar till en början, sen ska jag träffa min syster och efter det drar kg iväg på lan. Ovanligt va? Haha.

15 juni 2011

Wojnakovski 20

God Morgon!
Sitter på väg till lillebrors skolavslutning med KG och Nisse. Efter avslutning och fika så ska vi åka och lägga i båten med pappa. Tanken var väl att vi skulle åka ut med båten också men känns inte så kul när det är kallt.

Idag fyller vår Kajsa 20 år! Hoppas på att hinna med och träffa henne ikväll :)

13 juni 2011

Amanda Nyström

Du är inte ensam! Jag ska inte längre reta dig för detta Amanda :)

12 juni 2011

Mothers Day - Operan

Brunch med Kajsa och KG






Hej!

Det har varit ganska mycket de senaste dagarna. I torsdags var jag på Matildas skolavslutning innan jag åkte till jobbet och stängde bistron med Benny :)
På kvällen när jag kom hem gick jag, KG, Kajsa och Julle till Linnéterassen och dracj öl. Vi hade riktigt kul, bara vi fyra!

Dagen efter var det Sofias student i Lysekil hela dagen. Jag och KG åkte till Kungälv där Gabbe hämtade upp oss med bil och körde till Lysekil. Sofia var överlycklig och verkade ha en riktigt bra dag!
Precis som det ska vara när man tar studenten. Nisse fick dessutom träffa Chester vilket han älskade!

Vid 6 åkte vi hemåt Göteborg. KG åkte hem med Nisse och jag tog tåget (bytte om på tåget också haha) till Mölndal där jag mötte upp folk från jobbet för att sedan åka vidare till personalfest på jobbet.
Där hade vi sjukt kul. Iallafall vi i restaurangen som vet hur man festar, haha! Det togs gruppbild som jag tror blev awesome! Väntar på att den ska dyka upp på facebook :)

Igår hängde jag med Kajsa hela dagen. Kollade tv, åt sushi och godis och bara slappa. På kvällen dök det upp en del planer på vad jag skulle göra men allt slutade med att jag somnade i sängen, sjuk och snorig.
Jag var ganska så ynklig kan jag ju säga...tur att Lauok ringde och fick mig att skratta :)

Idag har jag städat och ska göra ärenden. Vänta på att KG ska komma hem också.

bye!


Hanna fyllde 20















8 juni 2011

8 Juni

Hej!
Igår var som sagt Lukas student och jag o Bella var med på allt hela dagen :) Fick nämligen biljett till festen jag med! Oj vad kul vi hade och därför trötta som satan efter några timmars dansande. Trots det relativt stora alkoholintagandet igår så mår jag bra idag! Har träffat Hanna en sväng och haft kvalitetstid.
Nu är jag på väg till svärmor för middag och sen hoppas jag på bad med arbetskamrater ikväll!

Peace

Anna Mc Manus

Lukas student!

Iphonebilderna