30 april 2011

Cortegen

Hej igen!
Vi låg i solen och slappade i ungefär två timmar jag och Nisse :)
När Nisse vaknat och Aggi o Alex kommit hem åkte vi till stallet och umgicks med Mellan. Nisse fick hälsa på både häst och katt, lite småläskigt tyckte han allt.
Nu sitter jag och KG på bussen in till stan för att se cortegen med julle&louise :) Sedan åker vi raka vägen till vg och spenderar kvällen där :D

Valborg

Hej denna soliga dag!
Sitter på Agnetas altan med Nisse och Alex och myser i solen. Nästan helt vindstilla så det lär bli stekhett här idag. Vi ska hänga här tills det är dags att åka in till stan och kolla på Cortegen.
Nisse stortrivs här i gräset, jättegött!

29 april 2011

Valp

Hej!
Vet att jag är urusel på att skriva för tillfället, men har man valp så har man! Väcker oss tidigt på morgonen o behöver sova typ 20 gånger om dagen.
Om en liten stund ska jag o Nisse träffa Angelica utan tjejerna, sedan ska Nisse hem o jag till Anns jobb. Sedan vid halv två har jag lovat att Matilda ska få träffa Nisse en stund :)

27 april 2011

Hjärta

Bild från igår på linneterassen och en bild på mitt kaffe imorse. Hjärtat dök nog upp för att vår lilla prins kommer hem idag :)

You see things in different ways

God dag!

Åkte som sagt till Kungsbacka för att träffa Hanna. Fikade i eftermiddagssolen en stund och sen promenerade vi längs ån bort till Kungsmässan :) Köpte en grej på bikbok och en grej på hm. Visar det när jag visar det andra jag köpte igår.
Vi tog tåget ihop fast Hanna hoppade av i Mölndal. När jag gick från tåget bort mot vagnen stötte jag på Jakob och vi gick och åt glass på södra hamngatan, ja jag vet utanför vår gamla skola..
Efter det träffade jag Kajsa, Philip och Björn m.fl. på Linneterassen och drack öl :)

26 april 2011

Kungsbacka

Sitter på pendeltåget till Kungsbacka nu för att träffa Hanna :)
Haha jag är så löjlig va, saknar att vara på jobbet. Var ju där halva påsken och vi hade faktiskt kul...
Och nu dröjer det några veckor innan jag kommer vara där mycket igen eftersom jag bara kan jobba helg där när Nisse kommit hem.
Meeen...Berlin på lördag:D saknar dig emilia!

1 dag kvar!

Hej!
Sitter hemma o ska strax bege mig mot kungsbacka för att hänga med Hanna i solen :) Har idag gjort en del ärenden och förberett lite för Nisses hemkomst! Hann även med att käka lunch med Mamma o Morfar på Brogyllen :) Mycket mysigt och trevligt att Jossan jobbade!
Senare ikväll blir det ett glas med Kajsa, Philip och KG på nån uteservering :)
Puss!

25 april 2011

På tiden

Heej!
Vet att jag inte uppdaterat på länge men det har hänt massor plus att jag har jobbat en del. Ska lägga upp en bildbomb från senaste tiden imorgon, är såå trött just nu!
Idag har jag iallafall jobbat och det var en väldigt bra dag på jobbet. Nu kollar jag på film med julle, kg, louise och vg hemma hos oss. Jag lär somna när som helst nu!
Pusd

23 april 2011

Tisdagsbarn

Tisdagsbarn är älskvärdhet. 
Tisdagsbarn gör allt med fart. 
De som är födda på en tisdag, är vanligen starka och handlingskraftiga, men de är ofta krigiska och går anfallsvis tillväga

21 april 2011

Folish

Najda målade mina naglar på Cheers igår, så sjukt snygg färg!

Ångest

Hej!
Sitter på tåget till Orust med KG nu. Vi ska till mina föräldrar o övernatta.
Igår var jag som sagt ute med jobbet, hade askul! Var många som dök upp vilket alltid är kul :)
Vi var på Cheers först, sen till Berså. Precis som i vintras. Och precis som i vintras spenderade jag de sista timmarna med micke lauok och jocke på avenyn. Lite varmare denna gången dock! Mellan 4 och 5 satt jag och Micke och pratade, fin stund men fick höra sanningen jag inte vill höra..

jag har ett jäkla livsbeslut att ta typ...
Ingen aning hur jag ska klara å göra det.

20 april 2011

Cheers

Precis varit å grillat i slottskogen med gänget, nu blir det Cheers med ikea!
<3

Today was gonna be the day

Hej och god morgon!
Sitter på dagis med hittills 12 hundar. Borde ha kommit betydligt fler. Hoppas iaf på att det blir det fina väder idag som yr lovade! Ska ju ändå gå några promenader idag.
Efter 12 när jag slutat här så ska jag åka och möta Angelica för att ta hand om Moa o Alva några timmar :)
Ikväll blir det Cheers med ikea folk och Micke :D

19 april 2011

MME














Sjukligt

Hejsan!
Idag har jag varit hemma o försökt kurera mig från min never ending förkylning. Är så sjukt (haha) trött på att va sjuk!
Tog iaf en promenad med min man i solen i slottskogen för solterapi och frisk luft. Sedan åt vi en utsökt laxmiddag och efter det en liten fika m Hanna och Matilda :)
Imorgon öppnar jag hunddagis så det blir sängen tidigt ikväll!
Puus å kram

18 april 2011

Jobbar

Asså jag är lite smågrinig, det är sjukt bra väder ute idag. Trodde jag skulle vara ledig. Det är jag inte. Jag ska jobba 12 - 20.45 i bistron idag. Matsalen imorgon o då lär det väl vara asbra väder då med. Men jaja, hoppas bara på fint väder under mina tre veckor hemma med Nisse :)
Innan jag åkte nu så tog vi fram cyklarna hemma, så ska börja cykla tänkte jag! KG kollade karta och jag kan nog bannemig cykla till Ikea. Det stod att det var 15km och att det tar ca 47min. Får pröva det någon dag! Tyckte att KG skulle cykla till Kållered idag och äta korv hos mig :)

17 april 2011

Alva

Älskade hund!

Lövly

Hejsan!
Idag har varit en mycket fin dag :)
Sov till typ halv elva och sedan vid ett mötte jag upp Angelica, som skulle ha privatträning med en hund, för att jag skulle passa Alva under tiden. Så jag och Alva busade runt en timme i slottskogen innan vi mötte upp A igen och gick till Condeco för fika i solen m finaste Jonna :)
Efter det åkte jag och KG till hans mamma och åt grillat å glass! Solen har varit framme hela dagen också, superskönt!
Börjar nästa vecka nu med en ledig dag imorgon!

16 april 2011

Lördag

Hejsan hopsan!

Sitter på bussen till Ikea, ska jobba i bistron till stängning idag :)
Vaknade två timmar för tidigt idag pga min jäkla hosta som jag haft i snart en vecka! Kunde självklart inte somna om heller.
Ikväll är tanken att jag och Kajsa ska ut och göra stan, haha. Inget ordentligt planerat men det blir oftast desto roligare då :)

Fina A jag är så glad o stolt över dig!

15 april 2011

Nya grajer

Hej igen!
Köpte en tröja på hms rea idag som jag velat ha länge! Halsbandet är inte supernytt, bara inte använt det innan idag.

Kajsa&KG

Vi fortsatte till Saluhallen förut och hittade Kåges hörna :)
Och Kajsa har så korta ben att hon inte når ner till marken! Så hon har kullersten som stöd :)