26 februari 2011

Frukost

Hej! Sitter nu i bilen på väg till Skällinge och uppfödaren av tax. Vi båda är ganska nervösa men det går nog bra:) igår satt vi ute uppe på ramberget och grillade och drack för att fira Joel. Första gången jag inte frös. Trots minusgraderna. Imorse åt jag frukost med Hanna på EH, supermysigt såklart! Sedan gick vi en sväng på stan å jag fick köpt lite smågrejer. Skriver mer efter taxmötet!

24 februari 2011

Vanlig dag på dagis

Brunching time

Sitter i soffan i slappa kläder, supertrött och planerar vad som ska serveras på min nästa brunch med Hanna o Kajsa :) Ska se om Angelica från dagis kan och vill vara med också! Idag blev en lång dag, kändes så iallafall. Fem promenader totalt på dagis. Plus att vi dammsög och skurade hela dagis! För det sista så var både jag, angelica och jeanette zombies idag. Alla hade sovit uselt under natten. Hoppas på en bättre dag imorgon, det är ju trots allt fredag!

23 februari 2011

4 månaders väntan

Äntligen har vi fått upp hyllor i köket! Pappa var hos oss och fixade det, mycket snällt! Nu finns det arbetsyta i köket igen eftersom en massa grejer åkt upp på hyllan. Typ en stor fet micro...
Just nu är jag på väg till jobbet (dagis) där jag ska vara till fem idag :) så himla skönt att slippa ikeas tider lite grann. Man kan ju aldrig äta middag med sin sambo När man slutar nio på kvällen. Ikväll ska jag se om jag hinner och orkar träna, hade varit bra. Dock går jag ju mer än tio promenader i veckan nu då jag har dagis och Chester, så det är inte helt fel.

22 februari 2011

Chester å jag tvättar

Hej! Sitter hemma i soffan och slappar. Jag är inte sjuk, bara ledig. Ska jobba alla dagar denna veckan förutom idag och lördag! Har ändå varit duktig och tvättat, städat och diskat här hemma idag. Ska snart gå ut med Chester o möta upp Matilda som ska komma hit och leka med Chester :) ska lämna henne på friidrott i slottskogen sen, åka med pappa därifrån å hem hit då han ska sätta upp våra hyllor här. Äntligen!! Sedan blir det middag och sen tänkte jag och KG gå och gymma. Men jag ska bannemig ha glass efter det!
Imorgon är det jobb på dagis igen:) funderar på att börja skriva en blogg om att jobba med hundar...vad tros?

You just have to push my button, Cause I can take it like no other

20 februari 2011

Lång vecka

Ooj, vilken lång o fullspäckad vecka! Vill bara sova resten av denna söndag. Har i veckan jobbat på dagiset, tagit emot Chester, fått min kamera lagad, haft brunch (se bilden) med Hanna och Kajsa. Mina favvo tjejer! Jobbat mer, fotat, varit på minnesmiddag för Jerker, åkt impulsivt på fest hos Benny med underbara arbetskamrater. När jag väl kom fram dit blev jag ordentligt omfamnad av berusade vänner och andra talkable saker ägde rum. Resten av helgen har jag spenderat med KG, Chester och lillebror Leon:) Veckan som kommer blir nog ungefär lika fullspäckad. Men jag gillar det!

15 februari 2011

Hejsan! Idag blev det jobb på dagis iaf. En annan var sjuk så jag fick hoppa in i tre timmar mellan ett o fyra. Det var dock bara mysigt då man kan gosa med hundarna mycket mer då. På morgonen är man inte lika pepp på hundarna. Det var himla fint väder idag också så det var gött med promenad. Imorgon öppnar jag dagis igen, dock själv. Men sen så är det raka vägen hem och ta emot Chester!! Så himla kul det ska bli :)

Håret



12 februari 2011

Feest

VG ville vara med på bild på Kajsas inflyttningsfest i fredags!

Jobb

Hej! Idag har jag jobbat på Ikea igen. Det var tuffare än dagiset vill jag lova. Men det var kul att träffa alla medarbetare igen :) gött också med all go mat man äter på ikea. Kolla in min fika jag tog idag liksom.. Imorgon är det jobb på ikea igen. Lite kortare pass dock så det är skönt:) bye!

11 februari 2011

Husse och Matte

Vi ska bli med hund!

Eller ja förhoppningsvis. Om tre veckor får vi veta om lilla Nisse har fötts och får komma hem till oss efter åtta veckor. Vi står som tvåa på hanar så om det föds mer än en hane har vi vår lilla valp om 12 veckor!
Känns helt overkligt att min 17-åriga väntan på hund är över om 12 veckor!!
Han kommer vara så liten och go. Han kommer antagligen få alldeles för mycket kärlek. Av både oss och alla runt oss som redan nu paxar om att få passa och promenera honom.
Kan ni förstå att jag är lycklig?

Toppenbra gener har valparna också. SM-tävlande, jagande, sociala föräldrar. Hoppas nu bara att de är tillräckligt grymma för att få minst två små fina pojkar :)
SNÄLLA låt dessa tre veckor gå fort som F*N!

Glada soon to be Husse och Matte!

Pics from the Ajphön


















10 februari 2011

Hej! Sitter på centralen och väntar på min buss som ska ta mig till lysekil. Öppnade dagiset imorse och idag ville verkligen inte min kropp vara med. Efter några dygn med endast 5 h sömn per natt så säger kroppen stopp! Så tänkte powernapa på bussen nu. Det tar ändå två timmar dit. På hemvägen ska jag ringa valpuppfödare!!! Unnar mig kaffe, scone o hundtidning:) bye!

9 februari 2011

Hej! Sitter just nu på dagis och väntar på att de sista hundarna ska anlända! Tre stycken vi väntar på. När jag slutat klockan nio idag så ska jag hem o plugga till högskoleprovet, känns skittrist... Imorgon åker jag iallafall till lysekil och hälsar på familjen Broman och Chester! :) Igår fyllde min pappa år så vi åkte dit och åt lite lätt men delikat middag. Helt sanslöst gott!
Jag o Thea

5 februari 2011

När mitt hår ser ut såhär naturligt så hatar jag mig själv för att jag inte äger någon hårspray!

Resultatet

Idag är slapplördag, KG är bakis och jag är trött efter en lång vecka så det är perfekt. Förutom att vi ska på restaurang här i linne, med blekingefolket! Sedan blir det ant. Kortedala. Förra veckan när jag var på stan med Hanna så köpte jag lite smådetaljer på knapp karlssons. Har en kavaj jag köpte i London för två år sen som är snygg men tråkig. Så idag sydde jag på knapparna och bandet på ena armen, tog tid men det blev bra. För mig iaf, jag som inte har några som helst sykunskaper!