31 januari 2011

Lång dag

Ja idag har varit en väldigt lång och aktiv dag. Gick upp kvart över fem och åkte till hisingen för att vara på hunddagiset klockan halv sju. Idag var det inte jättemånga hundar vilket var ganska skönt eftersom det var första dagen för oss alla. Imorgon blir det inte riktigt lika tidigt. Jag behöver få sova en ordentlig natts sömn nu efter den långa veckan som var och den långa vecka som kommer! Mys här hemma med sambo nu, äntligen får vi tid tillsammans här hemma. Och vi kan äta middag ihop :)
ha det bra!

28 januari 2011

Ingen höjdardag för oss

Jag kommer till jobbet, Hanna har öppnat bistron. Hanna frågar mig om jag vet vart den lilla mjölk kannan är någonstans, varpå jag talar om att jag diskade den dagen innan när vi stängde och jag ställde den på bänken. Nu var den alltså no where to be found! Tills jag ska torka bord och ska ta en blöt trasa. Tada!! Där låg kannan, där i låg den alltså även när Hanna fyllde hinken med vatten. Min vän var trött igår :)

27 januari 2011

Trendsetter

Dagens outfit. Allt från Ikea

Så då sitter jag på bussen på väg till jobbet idag igen! Lite mer seg och sliten än igår, men det är bara att kämpa på! Kommer ha jobbat 90 timmar denna månaden, vilket är himla bra. Imorgon ska jag vara ledig och bara vara hemma och tvätta å städa. På kvällen ska jag ut med killarna och kanske Sofie. Förfest hos oss och sedan sejdeln! Får se hur lätt det blir att gå till jobbet lördag o söndag sen:p

26 januari 2011

Hej! Är på väg till jobbet, asgött att jag fick jobb! Marina (min gruppchef) ringde när jag satt och åt frukost, så det var perfekt. Hade massa tid på mig:) efter att jag handlat igår så kollade vi på "an idiot abroad" ett helt hysteriskt roligt program. Gjort av ricky gervais (the office) bland annat. Vi åt mosad banan med keso också, rekommenderas!

25 januari 2011

Hej! Kom nyss hem ifrån att ha storhandlat med mamma på ica maxi. Mysigt med lite egen tid med henne :) Handlade en hel del, för närmare tusen spänn. Men nu har vi mat så vi klarar oss länge! Innan hängde jag hemma hos mamma ensam med lillasyster, hjälpte henne en massa med matteläxan. Fick egen tid med henne också :) Hoppades på jobb imorgon, men ingen har ringt, tyvärr. Ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon då:/ Får väl plugga jakt och högskoleprov! Sov gott:)

Vardagslyx hos mamsen!

God morgon! Sitter vid köksbordet och äter frukost med sambo. Idag är jag ledig från jobbet men har en del att göra ändå. Ska gå ut med kozmo och yra, träffa lukas en sväng, träffa Hanna, hämta matilda ikväll och storhandla med mamsen:)

23 januari 2011

22 januari 2011

Bakispromenad i slottskogen, alltid lika mysigt med djuren:)

20 januari 2011

11 timmars mellanrum

Ja så lång tid är det mellan att jag slutade jobba idag och börjar jobba imorgon. Inte mycket tid då man sammanlagt har två timmar restid på det (nästan) plus att jag ska sova?
Och dessutom har jag en sambo som är ute och festar och kommer komma hem full som ett lock och väcka mig!
Men jaja, sova kan man gör när man är död eller nåt. Nu när man lever så gäller bara pengar, pengar och pengar!

Ska iallafall få jobba med Benny imorgon :) Vi ska ha varuplock, det är därför jag börjar så tidigt. Haha eller ja åtta kanske inte är så jäkla tidigt. Men för mig är det tidigt med vad jag brukar börja (typ 12 varje dag)!
Dock blir det ändring på det. Jag ska ju från och med siste januari börja jobba på Jeanettes hunddagis.
SKa bli så underbart kul! Men då kommer jag alltså att börja kl sju vissa dagar. Och det är på backaplan så jag får gå upp senast 6.00. Det fixar väl jag?!

Nu ska jag försöka komma till ro och sova lite innan fyllot dundrar hem ;)

Vardagslyx och underbar sambo!

18 januari 2011

Jag fick gjort nästan allt jag skulle idag. Jag fick aldrig träffat Jeanette, men det blir en annan dag!
Men jag kom iallafall iväg till jobbet och fick köpt korv och bröd till festen på fredag!
Fick äntligen träffa Benny igen också, han har varit saknad :) Sprang på Hanna, Hevi, Thomas och Pontus också. Alltid lika kul att komma till jobbet när man inte jobbar. Känns så fel att inte få plocka iordning och grejer!

Biljetter till filmfestivalen gick jag till Draken för att köpa, men det blev inget. ALLA biljetter till det vi ville se var slut :( Så för oss blir det ingen filmfestival i år. Det är tråkigt men jag har egentligen inte råd att gå och måste kunna jobba så många dagar som möjligt!

Pappa kom förbi snabbt förut och lämnade min hårddisk som han lagt över bilder på. Bilder från Kläppen och senaste jakten :)

Dagarna du minns

Igår var jag en mycket duktig människa!
Jag jobbade, tränade, lagade mat, tvättade och hann med en kvällsfika med Hanna på franska bageriet :)
Idag är jag ungefär lika duktig, dock jobbar jag inte.
Har iallafall hittills hunnit städa, diska, äta lunch och lägga in kläder i garderoben! Och än är jag inte klar med sysslor för dagen. Har lovat att jag ska köpa alla biljetterna till filmfestivalen idag, köpa 150 korvar och korvbröd på Ikea och hinna med att träffa Jeanette en sväng.
Men det är ju bara kul saker så det här blir inga problem :)

Imorgon blir det iallafall Ullared med Gustav, Benny och Hanna. Ska bli en riktigt rolig liten roadtrip.
Vet dock att jag är den som kommer åka därifrån med mest grejer...men måste man så måste man!

Nu sticker jag till Ikea!

Kram :)
Börjar fundera på Utter istället för hund...

17 januari 2011

Dagarna som går

Ja just nu händer det inte så satans mycket hos Mc Manus/Johnsson, vi jobbar, pluggar, äter, tränar och sover mest! Men det är bra ändå :)
I nästa vecka börjar dessutom Göteborgs filmfestival och det är alltid kul! Vi ska se 5 filmer iallafall.

Till helgen blir det även partyparty då alla mina mammor (mamma med väninnor) ska ha stor fest.
Ska bli riktigt kul trots att medelåldern lär vara aningen hög, haha. Jag känner ju de flesta och det ska dansas dansas hela natten lång! Det är mammorna värda :) 

Denna veckan kommer även att bestå av ett Ullaredsbesök med Hanna Benny och Gustav från jobbet. Det är välbehövligt då allt börjar tryta här hemma.

                                                    Ja det är en hamster på mitt personalkort..
                                   Ordning och reda när Mc Manus och Lauok har haft varuplock!






8 januari 2011

Nyår

Nyårsdagen började med jakt i Trollhättan hos Leif med Oscar, Leon, Ulrik, Pappa, KG, Leif, Stella, Zack och jag :)
Det var tungt som bara den att ta sig fram i drevet när det var minst en halvmeter snö överallt. Plus att under all denna snö var det ju lite ostadig mark som man inte såg hur den såg ut. Så jag var lagom svettig och go när dagen var slut. Men det är alltid lika kul!

Sedan åkte vi hem och bytte om till nyårsstyrsel. Och sedan vidare hem till 2m och VG där vi skulle äta middag.
Vi var lite olika folk och alla åt inte samma mat eller samtidigt men det var trevligt ändå!
Det blev ingen sen kväll men vi var iallafall på Götaplatsen (deathzone) vid tolvslaget med vännerna :)
Vi var ju satans trötta efter dagens jakt!










Kläppen

Under mellandagarna så åkte jag och KG med min familj (Pappa) till Kläppen för att åka skidor!
Jag hade otur och skadade knät, typiskt mig, men kunde iallafall åka två dagar och hade det bra ändå :)
Det var väldigt härligt att bara få hänga med familjen och ha kul, åka skidor och hänga på after ski!



Detta är bara de bilder som KG tagit med sin iPhone, resten av bilderna är tagna med pappas systemkamera!
Dom kommer upp här någon gång :)

Min vän

Igår på väg ifrån Vasastan med Hanna. Väntar på 760 och det är kallt som ....

"Tiden går så jävla fort när man väntar på bussen med dig Anna" .... "Det där kan ha varit den finaste komplimangen jag gett någon!"

                                                                               <3

6 januari 2011

För Hannas skull

Jag har haft den rysligt tråkigaste dagen på länge. Eller ja, den började bra med en massa taxar på MyDog iaf :)
Jag och älskling har även gjort egen gnocchi för första gången. Det gick inte strålande men sen så var det ju bara första försöket också. Bättre lycka nästa gång!

Jag har ett väldigt starkt sug efter godis, men frågan är om jag verkligen orkar ta mig ut i snökaoset för den sakens skull...
Sommar hade suttit fint nu...