30 november 2010

Halsont

Har börjat få lite småont i halsen. Vet inte ens om jag orkar bli trött på det. Har lärt mig att det inte spelar någon roll att man blir arg på infektionen. Det är bara att låta den göra sitt och sen bli frisk!

Idag ska jag iallafall ut i -12 kylan och promenera med Kozmo och Yra. Vi får se hur långt dom klarar med sina små tassar. Dom är verkligen inga stora fans av kyla, regn och snö.
Efteråt hade jag väl tänkt träffa Amanda men vår kommunikation har varit lite bristande igår och idag så vi får se om det blir av eller ej :)

Igår var jag på stan i princip hela dagen. Hittade massa bra grejer till KG i present (han fyller 19 på fredag) och två julklappar till mamma och Matilda :)
Har dock fler ärenden som jag skulle behöva få gjort idag. Åker ju till Paris om mindre än två veckor så jag måste få gjort mycket innan dess!

Ikväll blir det iallafall Åhléns-kväll med Kajsa. Dom har någon klubbgrej ikväll som vi tänkte gå på. För skoj skull. Kanske till och med kan hitta julklapp till någon där!

Nu får jag väl börja bege mig mot Guldheden för promenad med hundarna.
bye!

                                      Kozmo och Yra, första gången vi passade dom :)

28 november 2010

Söndag

Söndag igen. Dock inget mig emot för jag har börjat uppskatta söndagar mer än alla andra dagar i veckan (börjar man bli gammal eller?)!

Idag har det städats lite grann här hemma och en hel del slappande. Handlat har vi också gjort! :)
Bland annat har vi köpt julskinka. Dock ska den inte ätas än på ett tag tyvärr.

Helgen har varit fylld med jobb och kalas i övrigt. Har fått sovit en hel del också, vilket är väldigt skönt!
Speciellt när man har jobbat ganska jobbiga pass på jobbet så behöver man mycket sömn för att komma igen.

Just nu sitter jag och pratar med Julian om nyår också. Vi ska antagligen åka till ett hus i Strömstad med Carro, allihopa. Sjukt kul att få fira alla tillsamman! Se upp Strömstad säger jag bara..
Vet att jag är ute i lite väl god tid, med allt nu. Men om jag kan mitt liv rätt så blir december och januari fullbokat!

Tappade tråden nu..

26 november 2010

Sitter här uppdragen ur sängen av pojkvän som redan gått till skolan. Onödigt att tvinga upp mig ur sängen precis innan han går!
Aja nu kan jag definitivt inte få bråttom iaf. Min buss går om 1 timme och 40 min.
Innan dess ska jag gå och hämta ut ett paket som kommit ifrån Adlibris. Det är födelsedagspresenter till KG och hans mamma. Agneta fyller år imorgon och KG fyller om en vecka idag. Däremot ska båda firas imorgon!

Idag skulle jag ha fått jobba mitt favoritpass; öppna bistron. Vilket är mellan 9 och 18, men jag bytte ut det mot ett 10:45 till 20:45 pass istället. Känner mig snäll och duktig! Mera pengar dessutom.
Ska dessutom få jobba med Emma nere i bistron för första gången! :)

Ikväll blir det bara SOVA! Kommer aldrig orka med kalas och grejer imorgon annars.

Förresten, någon som vill ha? : Nokia
Säljer den och har sålt min laptop. Så nu blir det iPhone 4 för min del!

23 november 2010

He got well, after all

Sitter och slösurfar och dricker te. Har ont i magen, vilket jag har typ jämt nu för tiden igen. Har lovat mamma att gå till doktorn, men har ingen lust. Nästa vecka ska jag ju dessutom till tandläkaren så det får räcka! 
Eller ja...

Igår köpte jag som sagt TV och även lite annat, fast inne på Ikea. Magnus åkte med mig och det var trevligt :) Vi åt köttbullar där till middag också, haha.
Väldigt snällt av Magnus iaf att hjälpa mig!

Idag händer det inte mycket alls. Ska gå ut med Kozmo och Yra om en stund. Ska klä på mig alla kläder jag har! Massa snö ute ju. Sedan så ska jag hämta Matilda på hennes friidrott vid kl 6 ikväll. Annars ska jag bara vara hemma och laga mat. Kanske baka bullar också :)


22 november 2010

Helgen

Ja denna helgen blev lång.

I fredags träffade jag som sagt min kära vän Julia och lunchade med henne på Husaren i Haga :)

Efter det åkte jag och träffade mamma och lillasyster en sväng, innan jag åkte ut till Hisingen och Agneta.
Jag och KG passade på att äta middag där när vi ändå skulle ta ner lådor med grejer från vinden. Lådor fyllda med köksgrejer med mera som vi nu har här hemma!

I lördags jobbade jag hela dagen, det var efterlängtat och dagen gick undan. På kvällen efter jobbet åkte jag och mötte upp KG, VG och Ellen för att åka till Que Pasa och hänga med andra från gänget. Supertrevligt! Och kul att få träffa nytt folk som Ellen och Malin :)
Vi gick hem i ganska god tid där på kvällen iaf, för vi skulle ju upp och flytta och köpa grejer till lägenheten hela söndagen.
Och så blev det, hela söndagen gick åt till att bära, släpa, packa ner, packa upp, lasta och grejer. Till råga på allt så fick vi en parkeringsböter, yay!

Vi fick i alla fall köpt jättefina grejer till lägenheten. En hel del har vi redan packat upp och nu ser det ut som kriget här hemma med kartonger och plast över alla golv.
Och än är det inte slut, idag ska Magnus hjälpa mig köpa TV och mer grejer till lägenheten.

Gårdagen avslutades och belönades med pizza, cola och Scrubs i den halvtomma lägenheten :)







Vill väldigt gärna se!

19 november 2010

19/11 2010

Hej!

Idag är jag tyvärr ledig igen. Jag vill verkligen inte bara sitta hemma jag vill få jobba! Men imorgon så, då jäklar ska jag sälja!

Idag ska jag istället träffa Julia på en fika (nu när som helst) och sedan ska jag vänta på att KG slutar så att vi kan åka hem till hans mamma. Vi ska hämta alla våra köksgrejer. Vi ska äntligen få ha våra egna grejer i lägenheten! Kommer kännas bättre om man skulle ha sönder något.

På söndag kommer Oscar och hans pappa och hämtar Oscars grejer här. Så då ska vi låna bil och åka och köpa våra egna grejer jag och KG :) Åh så kul!

Nu är det typ bara 23 dagar kvar till Paris! Ska bli så himla skönt att få åka iväg några dagar. Lämna gbg för ett tag :) Och få träffa Mimmi är nog det bästa <3

Mamma och hennes närmsta kompisar med alla sina barn...

17 november 2010

Kan vara universums snyggaste tjej

17 november

Grattis till min fina Bella idag som fyller 19 år! Tyvärr (för oss) så är hon i Schweich och är au pair så vi kan inte fira henne irl. Men hoppas att familjen där uppvaktar henne ordentligt åt oss också!
Hörde något om att dom skulle åka till Ikea och fira henne ;)

Lilla Bodhi fyller även fyra idag. Ska kolla om jag kan hitta någon liten present med Cars-motiv att ge honom. Tokig i Cars som han är :)

Idag har jag hittills tvättat och lämnat Stella hemma hos sin familj. Sitter nu och slappar i soffan och dricker kaffe :)

En sorglig sak jag fick reda på för några veckor sen är att min fina Grandad inte mår så bra, vilket är oerhört sorgligt. Vet inte om jag kommer klara av att åka dit. Sjukhus klarar jag inte av. Får hoppas att han får komma hem snart så jag kan åka och ta hand om honom.
En gladare nyhet i familjen Mc Manus är att det ska bli tillökning! Jag ska få en liten skrutt till kusin i slutet av Maj :) Vem kunde tro att jag skulle få en fjärde kusin! Jag är så glad för min uncle och hans frus skull.

16 november 2010

21:09

Sitter trött framför datorn och får för mig att klockan är efter tolv på natten. Så trött är jag. Hur?
Funderar på kaffe och pepparkakor. Men det enda jag gör är och äter och äter hela tiden. Har tydligen inget bättre för mig. Illa.

Och orkar man verkligen brygga kaffe?

Ja.
Den här tjejen vill säkert dricka kaffe och äta kakor med mig imorgon :)

Hjärta


Blue My Mind