29 september 2010

Tjejer som lämnar mig :(

Tyskland, Berlin
                                          Frankrike, Paris
Nya Zeeland
                                                               Schweich, Laax

Happy

Idag är det ju strålande fint väder! Men iskallt. Imorse var det inte mer än 5 grader.
Men hellre sånt här väder än all jäkla slask som kommer sen, till gbg som vanligt.

Idag ska jag äntligen få träffa min lillasyster efter typ 2 veckor. Hon skickar sms om att hon saknar mig hela tiden, det gör mig allt lite rörd. Tyvärr hinner vi bara träffas en timme idag eftersom jag börjar jobba kl 15:45. Men det är bättre än ingenting! Nästa vecka får jag träffa henne massor då Magnus fyller år :)

Förövrigt väldigt skönt att bara jobba 5 timmar idag. Speciellt då jag ska stänga, man blir så äckligt trött, svettig och stressad utav det. Men pengar pengar!
Efter jobbet ska jag åka direkt till Sejdeln där de flesta är samlade för att ha ett avskedshäng för Emilia, och PH tror jag. Dom flyttar ju till Berlin i helgen :/ :)

Imorgon blir det inte jobb för då ska jag åka till min så saknade Emma Törnkvist och baka lussekatter och lyssna på julmusik. That's how we roll. Haha ne men vi brukar baka lussekatter på hennes födelsedag (26e oktober) som tradition eftersom att vi älskar julen. Det är vår gemensamma grej. Men hon åker till Nya Zeeland med sin pojkvän Andreas den 14e oktober så vi fick ta det imorgon istället. Men det känns underbart att få ses innan hon åker.

Nu ska jag äta och göra mig klar för att åka till min syster, sen jobbet, sen Sejdeln.

Bye!

24 september 2010

Trött

Idag har varit en lång shoppingdag, med min fina Hanna! Vi valde att hålla oss till Frölunda torg större delen av dagen, vilket vi märkte var ett oerhört smart drag av oss när vi senare kom in till stan.
Nordstan + löning = inget skoj alls! Blev shoppat lite små men oerhört trevliga grejer. Vattenkokare, sjal, jeansskjorta, leggings och en ny plånbok. Elementnyckeln jag var beordrad av min sambo att köpa behöver jag inte nämna...

När vi kommit in till stan köpte jag lite mat och vi gick och hängde med KG och Julian en stund. Mycket trevligt!
Sedan skulle Hanna iväg och bowla. Kul men hon var nervös då hon skulle träffa killens systrar för första gången.

Vi gick med Julian hem och såg till att han blev stilig nog för att gå på sittning på Villa Belparc. Han blev stilig nog i våra ögon haha ;)
Själva åkte jag och KG hem och ska nu göra egen pizza och sedan tjocka oss framför tvn med chips. Behöver en lugn kväll då jag jobbar tolv till kvart i nio imorgon kväll. Och dessutom ska vi antagligen ut efter det så jag behöver all energi jag kan få....från chips!

Nu ska jag göra pizza och skicka sambon att köpa chips och dipp!

bye!

En fin vinterdag i Lysekil

23 september 2010

Ny Pyjamas


Så får man gå runt när man är sjuk..

Sorg


äckliga människor det finns!

Bar Italia

Med Julian och mitt hjärta!

Promenad

I tisdags var jag ute med Kozmo och Yra, mycket fint väder var det!




Sjukdom

Ja jag är typ alltid sjuk och jag är jäkla trött på det.
Jag får äta mer nyttigt och börja träna igen. Då mår jag som bäst!

Fick jobba lite igår, bara 3 timmar men det är bättre än inget alls. Däremot fick jag inget jobb idag, men det kanske var lika bra då jag inte mår speciellt bra. Men på lördag jobbar jag iallafall! 9 timmar till och med.

Idag börjar bokmässan och jag vill så himla gärna gå, men jag har ingen att gå med. Min sambo hatar allt sånt. Så jag får väl missa det i år igen :( Hade kunnat gå själv men då tröttnar man så snabbt.
Ikväll skulle jag och Kajsa ha gått på Weekday "fest", men hon jobbar på bokmässan så det blir antagligen inte av.

För tillfället är jag måttligt uttråkad och vill bara att KG ska komma hem. Orkar inte gå ut just nu och hit kommer det ingen^^

Har i och för sig en massa grejer som jag hade tänkt lägga upp på blocket, men självklart är min kamera trasig och jag kan inte fota grejerna. Det här var verkligen ingen bra dag. Hade kanske varit bäst att jobba ändå..

bye!

21 september 2010

Sorgens tid

Är precis vad det är nu såhär efter valet. Både för att högern fick fler röster men också att vi har rasister i riksdagen. Jag går runt med ett ständigt ont i magen för detta. Men vi får se hur det ser ut imorgon. När förtidsrösterna kommer, bland annat min röst och min sambos!

Har iallafall gått med i ung vänster för att visa mitt stöd och för att kämpa inför nästa val. Då jävlar!
Och om ni inte hade hört det så är jag Lars Ohlys efterträdares efterträdare!

Igår var jag iallfall ute hos Bella större delen av dagen för lite kvalitetstid tillsammans. Hon åker ju ända bort till Scweich nästa vecka för att vara borta minst 7 månader :( Men vi gick långpromenad med Zoei, pratade, åt gott, drack te och jag fick henne att börja packa. Vilket var välbehövligt!
Sedan åkte jag hem till stan och gick sorgertåget med KG, VG, Zwei, Julle och lite mer än 5000 Göteborgare till. Mäktigt var det och välbehövligt var det.

nu solsidan!

18 september 2010

Frulle på Kajsas jobb

Imorse tog vi en mysig frukost på caféet på dansforum där Kajsa bajsa jobbar.
Pannkakor och kaffe, mycket smarrigt! Idag är det alltså full rulle hela dagen och just nu kokas det gryta och tillreds pannacotta á la Mc Manus!

Idag blir fett med nice med andra ord!



Så ska det se ut!


17 september 2010

Sitter hemma hos Julle med KG och snart anländande Kajsa (med lantchips!).
Vi har inte varit speciellt produktiva, förutom att Julle anställde mig för att städa och diska lägenheten då hans mamma kommer hem imorgon, men det har varit slappt och skönt. Vi har ju en lång dag framför oss imorgon så det kan vi behöva.

Schemat för imorgon är att laga mat typ hela dagen, med paus för när vi ska till Götaplatsen och kolla de RödGrönas finaltal kl: 14:00. Be there!
Sedan ska vi ha svampmiddag; jag, KG, Kajsa och Julle. Med all den svampen som vi plockade ute hos Julles pappa förra söndagen. Ska bli trevligt!
Efter det är det hejdå-häng på krogen för Manus som snart åker till England för att plugga. We will miss him!
Sen är det sängen!!

Söndag blir också lång och spännande dag med fika hos släktingar, middag hos Agneta och valvaka hos oss all night long! Jag börjar bli nervös för valet. Jag vill ju verkligen att rödgröna ska vinna (go vänsterpartiet och nyförlovade Lars Ohly!)

nu, chips!

11 september 2010

Nu ska jag till jobbet och jobba i tio timmar. Blandade känslor inför det kan jag meddela. Men det lär väl bli kul när jag väl är där, har inte jobbat på jättelänge.
Efter det ska jag åka direkt på Chalmers nollfinal ikväll. Ska verkligen bli skitkul men gissa om jag kommer vara trött. Sova kan man göra någon annan gång!

Imorgon ska vi ut i skogen hos Julles pappa och plocka svamp, jag, KG, Julle och Kajsa. Stella ska vi ta med oss också :) Kan vara gött att vara ute i friska luften efter en lördag som denna kommer bli.

Nej nu måste jag ta på mig kläderna och gå till bussen, gud förbjude att missa den bussen!

bye!

9 september 2010

säxi

Mamma

Jag har en fin Mamma

Pyssel

Jag är verkligen inte den människan som i första hand pysslar, men jag vill ta vara på alla minnen och bilder ordentligt så. Inget överambitiöst men snyggt och stilrent kan vi säga!







2 september 2010

The olden days of my Dad

With a mighty teddysound

Wish I was better at this!

Sitter i sovkläder och spelar Bejewled. Har gjort det i typ en timma nu. Vad flitig jag är.
Är ledig från skolan idag, väldigt skönt att få sova ut. Inte för att jag direkt har jobbigt schema någonsin, haha.
Det enda jobbiga med kursen är alla de böcker jag ska få tag i!

Idag ska jag äntligen få träffa Carro igen. Det var ett bra tag innan sommaren som vi sågs sist. Däremot så blir det ju desto roligare att träffas när man inte ses så ofta.
Innan dess borde jag plugga en del. Har en hel del som ska bankas in innan nästa vecka. Allt möjligt om medeltiden, kloster och grejer.

Imorgon är det inte heller speciellt tuff dag då jag bara har en föreläsning och sen är det helg! Och denna helgen innebär häng med de goaste på fredag och personalfest på lördag :D :D
Alla mina arbetskamrater är hypertaggade och vi ska ha så jäkla kul! Den är på Rondo och det är live-band, mat och drinkar hela natten. Åh jag vill ha lördag nu med en gång!

Nu ska jag nog duscha och försöka plugga/läsa lite innan min sambo kommer hem :)

Just det, han och jag har flyttat ihop!

bye!