30 mars 2010

Idag har varit mysig men jobbig då min förkylning tagit en ny vändning och jag känner mig sämre igen:/
Idag har jag lunchat med mamma, Mimmi och Anna. Mysigt och gott var det!
Skola en stund där jag inte fick så himla mycket gjort. Jag pluggade faktiskt typ 2 timmar imorse!
Sedan blev det stan med Mimmi:)

Gissa om jag blev paff, lycklig och förvånad när jag hittar ett par silvriga converse i min storlek (det enda paret) begagnade fast oslitna för 400kr billigare än originalpris? Just my lucky day isn't it?!
Så skönt att ha det klappat och klart nu. Tack Mimmi!
Efter det köpte jag bikiniöverdel och vi åt mjukglass och pratade om Mimmis kommande 7mån i Frankrike som au pair. Mysigt.

Efter det har jag suttit hemma och försökt plugga och fikat med mamma och Matilda.
Så jag har inte varit överdrivet produktiv idag men jag är ju faktiskt sjuk...

Imorgon blir en lång dag med historiaplugg, umgås med Mimmi, skola och mera plugg!
Men jag överlever nog morgondagen också för sen är det bara torsdag och sen lov!! Åh vad jag längtar efter fredagen då jag ska få slänga mig ner i soffan, tjocka mig och gosa med pojkvän och Kozmo&Yra:)
Ska bli så mysigt!

Men nu är det tillbaka till verkligheten några dagar till och kämpa på.
Saknar min kille gör jag:(<3

Nu ska jag ut och ta en öl eller två med mina fina sysslingar Mimmi och Amanda:)

bye!

29 mars 2010

Nu är det kvällen

Ja nu är det kvällen och jag har som vanligt varit trött sedan klockan halv nio när jag precis träffat Mimmi! Det var iallafall trevligt att få ses nu redan ikväll en stund:) Vi fikade på 7-eleven, haha.
Imorgon blir det lite trevligare med lunch på Brogyllen med våra mammor! Som på gamla goda tiden.

Min förkylning verkar ha lindrats lite grann men ändå inte helt. Fortfarande irriterat och kliande i halsen plus äcklig rethosta! Fy:(
Hoppas bannemig inte att jag smittar någon nu. Jag kan ju inte stanna hemma heller eftersom att jag har lite för mycket att göra i skolan.

Alltså allt detta med klänningar, skor och smycken hit och dit börjar bli lite för mycket nu. Varför allt detta j*vla tjat om det. Jag kommer inte bry mig ett dugg om hur folk ser ut den 4e juni eftersom allt jäkla tjat har sabbat mitt intresse. Och hallå?! Två klänningar?! Nej en klänning för hela dagen tycker jag!
Dessutom tycker jag att vi ska försöka prata om allt annat än just studenten. Eftersom att ju mer man snackar om det desto mer stiger förväntningarna och besvikelserna kan bli större på dagen D.

Snart är det iallafall lov och jag ska slappa och ha det bra då!:)

Nu är det störtdykning ner i sängen!

Mönday

USH för att vara sjuk! Jag trodde jag hade klarat mig undan det denna vintern...eller ja det hade jag men nu kom det. I sista sekund kom hostan och ont i halsen. Tråkigt och jag tycker synd om KG som fick sova bredvid ett monster i helgen.

Idag klippte vi klart nästan hela filmen till projektarbetet. Små justeringar kvar bara. Hur skönt är inte det då?! Känns bra att vara klar några dagar innan det ska lämnas in också. Ifall man skulle komma på något som saknas. Nu får vi bara skriva klart våra projektrapporter och sen hoppas på bra betyg och glada miner!

Min syssling Mimmi kommer till Gbg ikväll med sin mamma Anna! Så himla kul att få träffa Mimmi igen. Vi har tyvärr blivit så dåliga på att ses och vi saknar varandra som bara den. Men nu kommer hon hit och imorgon ska vi umgås hela dagen lång. Ska få träffa henne en kort stund ikväll också:)

Just nu sitter jag hemma på håltimma men ska tillbaka för en timmes mattelektion nu och sedan lämna grejer till KG innan jag åker till astra zeneca och möter upp pappa för att övningsköra igen! Han vill satsa ännu svårare idag så jag är lite nervös...

Helgen var fylld med hundar och promenader vilket var underbart! Jag kommer aldrig tröttna.

bye!

24 mars 2010

Asså nu har jag sådär äckligt mycket att göra igen. Och det värsta är att matten går dåligt och kommer ta upp alldeles för mycket tid!

Jaja, sitter i skolan och försöker skriva på Historia arbetet. Men det går inte att öppna den filen i word på den här datorn helt plötsligt. Verkar som att dom tagit bort office-paketet här. Konstigt eftersom att det fanns här bara häromdagen!
Det dumma är att lektionen som började nyss, är snart slut igen eftersom att den är så kort. Alltså ingen tid alls att jobba på.

Jaja ikväll blir det till att plugga massa matte innan jag och KG ska gå på teorivalpkurs hos Jeanette kl18:)
Riktigt kul! Hoppas att det är lite hundar eller valpar där då. Det brukar vara det så man kan ju hoppas!:)

I måndags gick övningskörningen med pappa riktigt bra! Första gången jag körde med honom och han berömde en massa:) Det var så kul så nu ska vi köra på fredag igen. Vilket är bra för jag måste hålla igång om det ska kunna bli någon bilförare utav mig:P

Så det är mycket på g och mycket att göra men jag ska hinna med utan att drunkna!

Nu ska jag och Sofia klippa projektarbete.

bye!

20 mars 2010

Idag ska jag och min man tydligen leka i sandlådan med våra föräldrar!
Så jävla töntigt, haha.

Fick se en nästan helt klar Svartedalens IF film igår. Jag är så stolt över killarna! Helt kär är jag i vissa scener som är riktigt bra. Jag kan stolt säga att jag medverkat i den!

19 mars 2010


Fem år igen? from Anna Mc Manus on Vimeo.

Jag på stadsmuseet för någon månad sen...

Btw, det finns inget ljud till den.

Till min Man!

Puss på älgen!

Igår

Igår var en dag med många moment och tråkiga överraskningar.

Vaknade hos KG och begav mig till skolan för att sitta med Ph i ett grupprum och finslipa på mitt Samhällsarbete som skulle lämnas in. Jag blev riktigt nöjd i slutändan och jag hoppas att Kenneth är nästan lika nöjd! Skulle vara skönt om jag fick någorlunda bra betyg på den nu när jag gjort om hela arbetet och kämpat så mycket.
Nu är det bara de andra arbetena kvar.

Efter det åkte jag hem till Sofia och Joel för att skriva projektrapport och få pannkakor&kaffe till lunch.
Supergott var det! Sedan började vi kolla i H&M katalog innan vi kom igång med plugget. Till det drack jag te och fick kanelbulle som jag trånat efter halva dagen, tack!
Det var krångligt med projektrapporten och hann inte med jättemycket innan jag var tvungen att gå.

16:15 skulle jag ju vara på blodgivningen i Nordstan och göra test för att se om jag kan bli blodgivare. Nils, Manus, KG och 92an var med och gjorde samma sak. Det var spännande men sticket i armen gjorde lite ont:( Blir säkert lite värre också när jag ska lämna 4,5dl om 5 veckor.
Det där är alltså inget för Julia Edsberger om jag känner henne rätt. Men då är det desto viktigare att jag lämnar blod istället, så hon slipper!:)

Efter det var det smarteyes för KG som gällde och jag hängde på. Själv ska jag dit på måndag och dom lär ju halshugga mig för att jag sabbar mina ögon genom att peta i dom...

Och sen var det dags för Frölunda match med morfar, kusinerna och KG. Mycket trevligt och mycket spännande match som slutade perfekt. 4-3 till Frölunda!

Sen när jag kom hem trodde jag att jag skulle få en god natts sömn, i brist på det tidigare i veckan. Men icke, precis innan jag ska lägga mig i sängen får jag en "nyhet" som gör mig så fruktansvärt arg och besviken. Hur kan man gå bakom ryggen på sin egen dotter?


nu ska jag jobba på projektarbetet!

18 mars 2010

Hockey

Jag har massor jag vill skriva om men jag är för trött och för törstig!
Jag tar det imorgon i skolan.

puss på mig

17 mars 2010

St. Patrick's Day

Ja idag är det St. Patties!:) Lär väl tyvärr inte bli så himla mycket firande för mig, men på nåt litet sätt ska det allt bli!

Imorse kl. kvart i 6 var jag, Bella och Zoei ute och sprang. Hur gött som helst att gå rakt upp ur sänge, på med träningskläder och gå ut och springa. Vi sprang inte så himla långt, 2.8km. Men det får vara tillräckligt om det är första gången på länge man springer. Och tro mig det var ett bra tag sen jag sprang sist.
När vi kom in åt vi gröt och apelsin för att få så mycket energi som möjligt tillbaka:)
Så nu har jag ny träningsvärk men det är ju bara gött!

Idag ska jag träffa Morfar, skriva klart ett arbete och få träffa VG's nya kattunge:) woho!

Nu ska jag försöka skriva lite innan jag ska träffa Morfar:)

bye!
Dagen till ära så slänger jag in en bild på en släkting till mig som bor i Dublin!

16 mars 2010

Alldeles för mycket

Jag har nästan en miljon viktiga saker jag bara måste göra.
Typ skriva samhäll, engelska, historia, plugga matte, spela in självdokumentär, klippa projektarbete...och detta är då bara skolgrejer som jag har att göra.
Men ändå sitter jag bara här på en stol vid datorn och kan inte förmå mig själv till att jobba. Jag ska åka till Jörrel om en timme och skulle lätt hinna skriva några rader eller plugga några tal. Men motivationen är som bortblåst igen!

Och det är väl klart, när man inte kan plugga hemma eller få göra något utan att få höra långa verser av klagomål så tappar man lusten till det mesta. Finns inte jättemycket som lockar och energin går åt till att stå för sin sak och hitta lösningar på problem.
Mina familjer tycker att jag bör vara hemma mer och vara hos min pojkvän mindre. Men det spelar inte så stor roll för om jag skulle lyssna på dom så skulle de hitta nya saker att bråka om. Det har dom gjort i över 10 år så varför skulle dom sluta nu?

Därför väljer jag nu för första gången på länge att inte ens försöka anpassa mig. Jag tänker visa ännu mer att jag står för vad jag tycker är rätt och vad jag vill göra. Jag har i hela mitt liv anpassat mig. Det finns det ingen som kan påstå motsaten. Jag har anpassat mig till att mina föräldrar skilde sig, att de träffade nya, att de skaffade fler barn och att de inte kunnat hålla isär bråk med varandra ifrån bråk med mig.
Och hur kan de tro att jag ska kunna acceptera och tycka om deras nya helt ovillkorligt? Det var väl ändå inte jag som valde mina extra föräldrar?

Nej så idag väljer jag att åka till en familj som respekterar mig, mina val och där alla i familjen anpassar sig.


15 mars 2010

Förra tisdagen när jag förmiddagsfikade med Jossan och Tone:)







14 mars 2010

Me

Tog ett fotbad precis vilket var välbehövligt och skönt:)
Nu sitter jag framför datorn med brittiskt te och mörk choklad. Jättegott! Precis så jag vill avsluta denna veckan och ladda upp för den nya.

Av detta mys fick jag även lite inspiration till vad jag och min man kan hitta på, på vår 2-års dag:)

Söndagsmys

Helgen har varit jättebra, lagom och slapp! Precis som det ska vara.

Idag har varit lite extra mysig med pojkvän, Lost och plugg. Plugg kanske inte låter så mysigt men med rätt sällskap så känns det inte riktigt lika dreadful!

Soligt och fint har det varit denna söndag också, vilket alltid piggar upp en del. Och när KG skulle skjutsa hem mig vid 6-tiden så var det fortfarande jätteljust ute! DET är upplyftande måste jag säga. Fler ljusa timmar på dygnet is the shit!

Imorgon ska jag få saker gjorda. Det är alltid lika bra att börja veckan så, så slipper man ha det efter sig resten av veckan. Dessutom så är det slappa skoldagar onsdag, torsdag och fredag denna veckan. Alltså inga lektioner de dagarna då det är NTI-dag, omprovsdag(jag är ledig) och framtidsdag.
Plugga måste jag göra en hel del ändå, men det går så bra så när man har många timmar ledigt.

Så imorgon ska jag och sofia jobba med projektarbetet och träna. Sedan har jag bara mattelektion och efter det bär det av ut till Frölunda och pappa. Vi ska nämligen övningsköra! Yay:)
Jag kände det nu att när KG varit så duktig och redan tagit körkort så får jag komma igång lite grann igen. Så övningskörning med pappa imorgon och idag har jag pluggat teori!

Nu ska jag gå och shoppa tvättmedel, ta en sväng förbi Michelle och Andreas (&hundarna) och sen sängen kanske!

trevlig kväll!

11 mars 2010

Asså vänner...I like!

Och pojkvän<3

Jakob, Jonas & André!

9 mars 2010

Det där var min frukost förra tisdagen efter att jag tränat.
Det här var min frukost igår utan att jag tränat
Haha jag och mina frukostar!
Fikan med Josefin var wonderful! Vi satt på da matteo i två timmar och stekte i solen. Det blev till slut så varmt där att jag fick ta av mig jackan, som kanske inte var så mycket jacka eftersom att jag hade jeansjacka på mig. Efter ca en timme kom Jossans kompis Torne också, det var mycket trevligt:)
Hon var en mycket glad tjej, sådär sprudlande!

När klockan närmade sig ett skulle de två till sina jobb och jag till skolan. Då önskade jag att jag också skulle jobba istället för att gå i skolan.
Väl i skolan skulle jag ju bara ha två lektioner och det var absolut inget speciellt ansträngande idag inte. Väldans skönt må jag säga!

Resten av dagen så har jag hängt lite med Julia, pluggat och ätit middag hos mormor. Det är lagom att göra för en tisdag och nu sitter jag och pluggar samhäll egentligen. Var tvungen att ta en liten paus för jag blir bannemig inte klok på det där arbetet. Självklart går det bättre nu än sist, men ändå. Jag måste nog ha lite counseling(?) med Kenneth imorgon. Han är bra han!:)

Imorgon blir det hem till Jobson...gud så jag längtat och längtar. Det ska bli riktigt skönt att få komma dit och slappna av igen. Det är lite som att åka på spa eller rehab för mig när jag åker dit. Inget från utvärlden kan störa mig eller påverka mig när jag är där. Det är bäst!

Nu ska jag dricka te och sen försöka fortsätta plugga!

God natt:)
Nu ska jag ut i "vår"solen och dricka kaffe med Jossan!:) Vi har väntat på detta sen två veckor tillbaka.
Nu äntligen:)
Jag vill ut och segla, Bella!

Våren

Ja nu vill jag också klaga på att våren aldrig kommer ordentligt!
Jag vill ha riktigt värme...typ maj och så vill jag ha Dionysus festen! Jag vet att den slutade lite illa och tråkigt för min del förra året, men gud så kul jag hade innan! Och vi var ute och ja, det var allmänt skönt.
Så nu kommer jag få längta ihjäl mig i 2 månader...men det ska nog allt gå fort!

Förra året:

8 mars 2010

Life

Åh grattis till världens duktigaste pojkvän!<3 KG klarade sin uppkörning idag och jag är så stolt över honom:D Han verkar ganska så stolt själv också, vilket han bör vara! Tänk vad skönt det måste vara....säger hon som övningskört 8(?) gånger, haha.

Själv har jag åstadkommit en "hel" redovisning om Nordirland konflikten tillsammans med Sofia idag. Mer hann/orkade vi inte, men det var faktiskt en hel del jobb på det. Vi exporterade även intervjun med Karl och Maria som de ska lägga upp på stadsmuséets hemsida! Det är inte lika stort som körkort kanske, men det bannemig nåt!

Imorgon har jag inte speciellt mycket skola och ska antagligen inte hitta på något speciellt så det blir till att skriva klart mitt Samhällsarbete imorgon. Det är allt på tiden och det vore riktigt skönt att beta av den saken.
Då har jag bara projektarbete, samhällsseminarie, självdokumentär, historia arbete, engelska arbete+redovisning och matteplugg kvar! YAAY!
Vadå det känns INTE som att man är nära slutet. Kanske slutet för min hjärnkapacitet men lå¨ngt ifrån något som stavas : s t u d e n t e n !

7 mars 2010

A Sunny Sunday

Just nu sitter jag ensam vid datorn i älsklingens rum medans han är ute och övningskör en sista gång innan uppkörningen. Imorgon gäller det och han verkar allt lite nervös. Fast jag som flickvän vet att han kommer klara det!:)
Hittills idag har det varit väldans slappt med frukost och Lost. Men när KG kommer tillbaka så ska vi båda plugga matte. Jag får liksom passa på när jag är här hos KG eftersom jag behöver rätt mycket hjälp när det kommer till VG/MVG frågor.

Idag är det 7e Mars och exakt 2 år sedan jag och KG träffades för första gången hemma hos Emilia. Det är faktiskt värt för oss att tänka på eftersom ända sedan dess har det varit vi!:)

Igår fyllde ju min mamma 46 (Grattis!)så då var det lite kalas hemma med bullar och prinsesstårta. Väldigt gott och väldigt mättande. Sedan fick jag och KG åka med på en tur i morfars nya space-bil. Haha den är cool på alla sätt och vis! Det är den nya Toyota Prius med solpaneler på taket, taklucka, inbyggd GPS, kamera bak på bilen, den kan fickparkera själv, bromsa själv om det går ut någon i gatan och massa annat coolt!
Snacka om att jag vill åka på bilsemester med morfar i sommar, haha!

Ikväll är det Oscars-gala och jag vill faktiskt sitta uppe och kolla. Dock börjar det kl 02:35 så jag får nog gå och lägga mig och sova fram tills dess, haha.
Men det är friluftsdag med skolan imorgon och jag och Sofia tänkte då sitta i skolan och plugga så vi kan nog ta lite sovmorgon också ifall jag skulle behöva det:P
Kanal 9 02:35 iaf för er som vill kolla!



bye!

5 mars 2010

Fridag

God morgon!

Huvudet är självklart lika tungt idag, men jag är iallafall på bättre humör och solen verkar vilja vara med oss idag också. Bara det inte är lika kallt som igår så är jag nöjd!

Idag kommer att bli en väldans slapp dag. Jag har en lektion; matte i två timmar och sen ska jag sitta kvar i skolan typ en timme och plugga annat tänkte jag. Jag har ju så extremt mycket att göra!
Sedan ska jag gå ut och passa de små hundarna:) Sen blir det fika med Amanda och sen bara hem till KG och mysa hela kvällen.  Ingen av oss kände för att dricka eller gå ut den här fredagen och då är det filmmys som står först på listan...alltid!

Imorgon fyller dessutom min mamma 46 år! Stor tjej blir hon. Och då blir det iallafall kalas med tårta och mammas nybakta bullar:D
Plus att vi får träffa Morfar och Ann-Marie som är nyhemokmna ifrån sydamerika! Är jättenyfiken på hur det var.

Resten av helgen måste måste jag plugga. Det jobbiga är att allt det jag måste plugga är att skriva arbeten och jag är SÅ trött på det! Bara så ni vet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till skolan.
Ha en bra och solig dag!

4 mars 2010

Jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja. Mitt huvud känns fruktansvärt tungt och det mesta känns bara orättvist. Att inte få ha ett avslappnat och delvis impulsivt förhållande med sin pojkvän. Varje vecka måste vi planera hur, var och när vi ska ses för att vara massa andra till lags. Ändå blir det tjafs och gnäll från alla håll. Och jag får saknar min älskling alldeles för många kvällar i veckan.
Jag orkar inte...

3 mars 2010

Tisdagen

Igår var en riktigt lång dag!

Jag började skolan först 12.55 så jag hann med en del innan. Jag gick upp halv åtta och och tio över åtta var jag på gymmet. Sprang och cyklade större delen av tiden innan jag åkte tillbaka hem.
Hoppade in i duschen, klädde på mig och åt en rejäl och nyttig frukost. Åt inte innan jag tränade så magen bokstavligt skrek efter mat! haha.

Sedan kom jag äntligen iväg till Jörrel igen! Och snacka om att det var en lättnad att få ur sig en del. Och få bra respons framför allt.
Direkt efter det skulle jag träffa Carro från jobben på Astra. Vi hade inte setts sen augusti. Vilket är illa, men har man inte tid så har man inte.
Vi träffades iallafall på den enda riktigt mysiga Espresso House, vid biopalatset. Vi snackade mest sommarjobb och Astra:P Vi satt där i en timme innan vi båda skulle till skolan. Hon läser förresten på chalmers nu:O

Sedan kom jag till skolan för engelskalektion men då skulle vi ut igen och åka till biblioteket. Vilket senare gjorde att vi kom för sent till Projekt&Företagande lektionen. But, no harm done!
Men gud vad konstigt det kändes att ha lektion med riktiga klassen igen, nästan nostalgiskt.

Efter skolan åkte jag med Sofia hem för att få telefonen, men hann bara vända nästan för jag skulle hämta Matilda. Med det gjort så gick vi hem och åt middag:)
När mamma kommit hem åkte jag till Café Avocado för föreläsningen om Aktivering&Berikning för hundar. Flera som var där för att lyssna hade med sig sina underbara hundar:)
Väldigt lärorikt var det iallafall.

Sedan var det bara hem till kvällsmat, sängen och liftaren.

Idag är en lika lång men mindre händelserik dag. Och lycka till till min man som skriver teorin idag!<3