30 november 2009

Ush


Ja ush och fy för den skoluppgiften som jag sitter med just nu. Den är så tråkig så jag knappt får skuldkänslor för att allt jag skriver bara låter rörigt. Det är arbetsmiljö och säkerhet jag jobbar med. Visst ett ganska lätt ämne, men det räcker med att uppgiften är tråkig och jag tappar lusten totalt!

Jag måste gå till biblioteket och lämna tillbaka böcker som skulle varit tillbaka för mycket längesedan. Inte för att jag orkar resa på mig för det...men jag får väl gå dit innan träningen sen. Då ska jag ju ändå dra mig ut i mörkret. Jag förstår inte hur det kan vara så mörkt en hel dag? Inte klokt.
Får väl försöka se det som mysigt eller nåt:)

idag bestämde jag och sofia att vi ska båda byta projektarbete och göra ett uppdrag åt stadsmuseet ihop istället. Mycket roligare (och lättare) att jobba båda två. Iallafall när man vet att man kan lita på den andre. Julia, Joel, Jonathan och Jasmine ska också vara med fast de ska inte ha det som projektarbete. Känns bra att byta faktiskt, visst det hade varit kul att vara på Operan, men att jobba själv hade bara inte gått.

Nu kom jag ju på att jag skulle räkna matte också. SÅ byebye for now!

29 november 2009

Helgen

Först tänkte jag skriva att detta hade varit en mycket fartfylld helg...men då skulle jag nog ljuga ganska rejält!
I fredags så fyllde Agneta (Christoffers mamma) år och det blev kalas här i huset. Hon och jag stod och lagade mat i 2 timmar och det blev utsökt mat till både huvudrätt och efterrätt. Men så mycket ätande blev det inte för allas del för nu när KGs kusin var med så skulle han äntligen få sin nya dator ihopsatt! Som han har längtat min kille:)
Så efter några timmars meckande så stod den där, ny och fin men utan internet:(
Det gick inte att lösa under kvällen men dagen efter funkade det...ni skulle se lyckan hos min KG..:)

Vi kom i säng ganska sent då gästerna valde att stanna länge...
Men vi tog allt en rejäl sovmorgon dagen efter och myste i sängen jag och KG:) Sedan blev det frukost framför Futurama ofc! Det blir det typ varje helgmorgon nu för tiden.
Efter att jag tröttnat på att sida vid datorn med KG så gick jag ner till Agneta som satt och pysslade med sina kort som hon gör själv. Hon satt där i ett hav av färgglada papper, glitter stämplar och färgpennor:) Hon tyckte att jag också skulle pröva på och jag lyckades göra fyra fina kort. Får visa bild någon dag.

Senare på eftermiddagen (efter en fika med tårta och kaffe) så åkte jag och KG till Liseberg för att titta på när min fina Emma Törnkvist uppträde med konståkningen. Åh så fina dem var och så otroligt duktiga! Men min stackars Emma var sjuk och mådde inte bra:(<3

Efter det tänkte vi kolla runt lite på Liseberg men det var ingen idé för det var knökat med folk! Så vi tog spårvagnen hem till KG igen istället. Väl där träffade vi lilla Noah en stund och sedan kom VG och gjorde oss sällskap. Eller ja..han och KG satt och spelade Tibia medans jag satt och kollade klart på säsong 2 av Gossip Girl:P
Vi tre åt iaf middag ihop och kollade på Robinson.
Go Johan!!

Idag tog vi oss också en rejäl sovmorgon och slappade. Jag fick gjort fler kort och räknade matte (det gjorde jag förresten på lördag morgon också) medans vi fikade på kaffe och pepparkakor:) Nu har vi nyss kommit hem ifrån en sväng på IKEA.
Jag fick köpt inslagningspapper, burkar, doftljus, godis och chips:) Plus att jag fick en mjukglass! Mumma!

Nu ska jag spela Tibia som jag lovat min man och sedan kommer min familj och hämtar mig:)

bye!

26 november 2009

Hår


Herregud vad hår jag har! Det är nästan fult...
Vågar jag klippa mig mycket?

25 november 2009

Mys

Kom precis upp i vår lägenhet igen. Jag och mamma har varit nere hos grannarna med andra kvinnliga grannar och druckit te och skvallrat om alla som bor i vårt hus. Haha känns lite klyschigt men vi skrattade massor!
Vi blev kvar i typ två timmar men det kändes som en kvart typ. Det ska göras om!

Pratade med Michell en av grannarna (som bott här längst) som har hundarna Sture och Yngve. Jag gick ut med Sture massor när jag var mindre:) Vi har bestämt att jag ska bli hundpassare numero uno till hennes hundar:) Det gör mig överlycklig! Jag kan helt klart inte få nog av hundar...men eftersom att jag inte ännu kan ha en egen så får jag snylta på alla andras! Men det brukar mest uppskattas ska jag tala om;)

Michell sa även att om de åker bort någon gång så får jag och KG passa hundarna/lägenheten:D Helt underbart ju!
Vi satt och diskuterade om att jag ska flytta hemifrån nästa år också...och hyran på tvåorna på andra sidan gården här är inte alls dyra om man är två personer! Och dessutom finns det ett par som inom ett tag ska flytta härifrån. TÄNK om jag kan få en lägenhet där! Hur lycklig skulle jag inte vara?

Måste bara få min älskling att vilja flytta hemifrån med mig, han vill tyvärr inte det än:( Men det går att ändra!

Ska sova nu...good night!

Onsdag

Åh så mysigt jag har haft det sen igår:)

Åkte hem till min lille sjuka älskling som inte mådde alls bra, stackaren. Vi lagade middag och kollade på Futurama. Sen gjorde jag my special hot chocolate med pepparkakor till som vi åt medans vi kollade på Futurama och Skins:)
Sedan myste vi resten av kvällen med just dessa serier och med varandra!

Idag har jag ju haft studiedag och KG kände sig inte frisk imorse så han har stannat hemma idag medans jag har tagit hand om honom. Vi har ätit varma mackor med oboy, halv special och myst ännu mer...framför Skins och Futurama:)
Nu är han på körlektion trots att han är sjuk. Nu fick jag sms om att han inte alls mår bra..min lilla älskling:(<3

Jag ska åka hem inte allt för sent ikväll...måste skriva klart en engelskagrej till imorgon. Och träffa min syster och mamma lite med..
Imorgon så ska jag och älskling gå på Trollflöjten antagligen..har fått biljetter av mamma. Men KG hostar som en galning så vet inte om vi går alls eller om jag går med någon annan.

Imorgon är det bara en vecka kvar tills att min KG fyller 18 också!:D Ska faktiskt hämta ut hans ursnygga present jag beställt imorgon också...hoppas inte att jag glömmer, haha.
Så nästa helg blir det massa party-party, både torsdag och fredag. Vem vet kanske lördag också om inte alla är helt borta!

Nu har jag lovat min älskling att jag ska spela lite Tibia...så bye!

23 november 2009






Inatt sov jag då som sagt hos pappa och tänkte att jag skulle gå upp två timmar innan jag började. Men eftersom att jag inte kan klockan så blev det bara en timme innan utan att jag riktigt visste om det. Inte förens jag hade gosat ner mig i soffan med Lisa (katten), frukost och datorn i knät. Slog på TVn och insåg att jag skulle bli sen.
Men det var nog inte så farligt ändå:)
Makes us wonder..

22 november 2009

Söndag



Måste bara säga att denna eftermiddag/kväll med Mc Manusar har varit wonderful!:)
Lillebror gjorde tre mål under hockeymatchen varav två av dem fick jag med på film! I likeie:D

Nu är jag jättevarm vet inte varför...ich jag springer omkring i huset och letar efter mina skinnhandskar som jag trodde att jag hade här. Hittar dem inte:( Och dom gillade jag jättemycket...hade "ärvt" dem utav Christoffers farmor. Äkta skinnhandskar...:(
Jag ska bannemig hitta dom iof!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen, kolla på Skavlan och prata med min älskling i telefon<3


Good night!

Söndag


Idag är verkligen en riktig söndag. Det är grått och regnigt ute, och man vet att man borde plugga men gör det inte.

Själv ska jag åka hem till pappa om en timme och åka med honom och kolla på när Leon spelar hockeymatch, ska bli kul, har nämligen aldrig sett honom spela hockey!
Förhoppningsvis vinner dom;)Efter det blir det middag:)

Idag har jag och KG verkligen bara slappat, brukar bli så när man inte har nåt bestämt. (finns heller ingen riktig anledning till att gå ut i sådant här väder). Så vi tog långfrukost och kollade på Resevoir Dogs under tiden. Typisk Quentin-film...ingen riktig story men en jävla massa blod och tuffa killar. Det gillar vi!

Nu har jag också försökt leta lite mer utbildningar som jag kanske ska söka till, denna gång är jag faktiskt lite ute och letar efter film-utbildningar trots allt. Jag har ju varit rätt trött på det här med media, men just film är media på ett helt annat sätt egentligen. Där kan man vara kreativ på ett annat sätt..
Det finns en utbildning i GBG som verkar intressant, vet dock inte om jag är tillräckligt kvalificerad. Den är mer inriktad på regi och även om det är min stora dröm att bli regissör så tror jag inte att jag har det som krävs.

Igår så skulle jag ju åkt iväg och tränat men istället tyckte Alexandra att jag skulle åka med henne till stallet och rida på Mellan, så så blev det:D Jag fick låna ridkläder och fick borsta en inte så vit Mellan tills hon blev vit som hon faktiskt SKA vara.
Sedan fick jag äntligen rida för första gången sen jag var 12! Det var inte mycket mer än skritt (eller vad det heter) men det var tillräckligt för att göra mig glad! Så nu hoppas jag på att få följa med fler gånger:D

Nu borde jag klä på mig, Agneta kommer med fika snart och sen måste jag åka!

Och om någon läser detta; ge mig gärna tips på vad jag och min bror kan göra i London! Han är nio:)

bye!

21 november 2009

Jaha

Oj, jag måste säga att jag känner mig smått omtumlad av lite nya saker jag fått höra. Det gör mig glad men också lite nervös..men det ska väl gå bra?
Jo men det måste det!:D

Nu ska jag åka ifrån KG som pluggar matte för jag ska åka och träna! Hade ju lovat att träna mer än en gång denna veckan men sen vaccinerade jag ju mig och fick/kunde inte träna pga det. Men nu mår jag bra och har inte ont i armen så det kommer nog gå bra!
Smsade Kristin och frågade om hon ville träna med mig, men inget svar:(
Hon, som de flesta andra var väl ute igår haha.

En annan satt hemma och kollade på Idol och åt chips med sin pojkvän, haha! Gött det med.
Nu ska jag gå och träna bort min nervositet på Friskis&Svettis.

Peace!

Klassiskt

Tchaikovsky - Overture 1812
Jag dör på den, fruktansvärt vackert. Han är bra mycket bättre än Mozart!
Denna killen har inte fått nog med cred för sina verk!

20 november 2009

KG kväll

Ikväll är det skitväder och jag och KG ska bara sitta inne och mysa med god mat, chips, cola och film:) Vi har precis varit ute och gått med Zack, Jerrys hund, i ösregnet, men det var skönt med en liten promenad trots regnet:)

Min syster och GöteborgsOperans barnkör gjorde sin flashmob idag och det kommer synas på tv4 kl 18:30 ikväll. Ni måste se, de är hur söta som helst!
Speciellt min syster;)

I helgen kommer det nog inte hända så mycket, vet inte varför men det kan väl vara skönt med sådana helger också!

Får väl passa på att vila lite och kanske plugga? Eller inte...

bye

19 november 2009

Åh

Måste bara nämna detta för min egen skull...
Imorse vaknade jag på det bästa sätt och vaknade till på ett ännu bättre sätt:)
Tack för det Christoffer Johnsson!<3 Det gjorde min dag!
Älskar dig<3

Crisp

Jag blev så rastlös efter att ha suttit och skrivit hela fem sidor bara text på mitt arbete så jag begav mig hem till familjen Crisp, som nu för tiden bor typ på andra sidan gården från mig i Vasa. Me like!

Dock är inte Lukas hemma och hans syster, som förövrigt fyller år imorgon (GRATTIS GRATTIS!) pluggar med en kompis inför en redovisning imorgon..
Så det fanns inte så mycket mer att göra här, men sällskap är iaf trevligare än ensamhet. Vi sitter dessutom här i lägenheten och försöker få tag på Lukas som inte vill vara nåbar. Ajabaja.

Imorgon hade Bella och hennes vänner tänkt gå ut...till Trädgår'n närmare bestämt...vet inte hur pepp jag är. Bella vill att jag ska med och att jag ska vara riktigt pepp, men man kan liksom inte tvinga sig själv till pepphet känns det som. Och idag känner jag mig helt död och har fortfarande ont i armen. Får se hur jag känner imorgon, vill ju vara där för kompisens skull men det blir ju inge kul om jag är hängig.

Annars verkar det typ inte hända NÅT i helgen, första helgen på länge som jag inte har några som helst måsten. Eller ja, jag ska ju egentligen träffa pappa och dom på söndag, men jag tänker inte tvinga mig själv ifall det inte känns helt bra.
Jag hoppas iaf på chips i helgen! Ska få KG att vilja ha det också...inte bara äta det för att det finns där utan faktiskt vilja ha det från första början!!

Aja nu ska jag försöka få hit Lukas!

Bye!

Skola


Med musiken ifrån Svansjön i öronen sitter jag nu och skriver som en galning det jag har kvar på mitt samhällsarbete som handlar om det monetära systemet vi har och hur vi skulle kunna klara oss utan det.
Jag råder alla att lyssna på klassisk musik utan text i när ni pluggar! Fungerar alldeles utmärkt och man störs inte så som man störs utav låtar med texter som man vill lyssna på och sjunga med i.
Perfect I say!

Sitter ensam gör jag också, vilket är extremt skönt:)

Isabell

I Tisdag fyllde min lilla Bella 18 år, så hon är inte så liten längre!

Jag vaccinerade mig i Tisdags också. Jag har valt att vaccinera mig för andras skull, inte min egen. eller ja, för mig spelade det verkligen ingen roll om jag gjorde det eller inte men det är ju alltid kul att gå till vårdcentralen och få en spruta:)
Igår kan jag ju säga att jag inte mådde så bra, dunkande huvudvärk, ont i armen och lite feber. Men duktig som jag är så gick jag till skolan ändå! Jag hade ju matte.
Förlåt om jag skrämde någon med detta nu men jag tycker absolut att folk ska vaccinera sig! Inte göra som KG och Bella och strunta i det för att visa sig tuff och stark..haha. det finns folk som skulle behöva vaccinera sig men som inte kan för att de inte tål vaccinet. Ska dom stackarna behöva få influensan då bara för att du inte vaccinerat dig? Du kan ju dessutom få stanna hemma från skolan för detta!

Aja, efter vaccineringen åkte jag och träffade Bella och fikade med henne kompisar:) Sedan åkte vi hem tillsammans, missade buss 307 och fyllde i resegaranti. När vi kom hem blev det släkt, tacos och tårta:) Oliver var som vanligt till en början inte helt glad på mig men sen kunde vi allt gosa:)








16 november 2009

















Visst ser min söta pojkvän ut som en liten 5-åring?:)
Älsk på honom!<3

15 november 2009

















Ja som ni ser så har vi varit i Blekinge igen, mycket jakt men i princip inga djur. Men vänta ni bara, snart kommer vi komma hem med kött! har massa fler bilder att visa men tar det i skolan imorgon...när jag borde jobba.

Bye!

12 november 2009

Mysigt

Idag är jag duktig som pluggar flera saker på en gång. Engelska, Samhäll, Historia och Matte och lite Jakt i sängen sen. Ambitiös kallas det tror jag!
Men samtidigt så äter jag ju också skumtomtar med min sjuka lillasyster, lyssnar på musik och har fått ett nytt nummer av ELLE. Så med andra ord, det går ignen nöd på den här piraten!







Och vet ni (whoever reads this shit) vad som händer imorgon?!
It's Brännarebygden time with these two:


peace!