31 oktober 2009

Är lovet redan slut?

Ja det är i princip det. Det är ju helg så egentligen är lovet slut och imorgon är det söndag och på måndag är det skola:( fy, jag orkar verkligen inte! Inget negativt mot alla människor, men jag har så mycket att göra och jag hade hellre gjort dem hemma.
Har jag tur kanske jag blir sjuk (hehe)och måste stanna hemma och jobba hemifrån istället...gud så skönt det hade varit! Men självklart finns det ingen bra dag i veckan för mig då jag kan vara borta, alltid missar jag något som är viktigt!

Idag har jag och KG iaf varit hos min kusin Carl som fyllde 12 år. Han är verkligen i den bästa åldern enligt mig, jag mådde som bäst när jag var just 12 år.


Det var jättemysigt och trevligt och vi fick massa god mat och världens godaste banan&choklad tårta som min morbror bakat. Vi och pratade massa och drack gott efter maten, precis så som man ska ha det när man träffar släkten. Dessutom älskar jag att vara hemma hos dem, så himla stort och fint hus:)

Efter att jag som vanligt fått klaga lite på mina boenden så sa Jeanette att jag och KG borde komma och sova över hos dom Torsdagar och/eller fredagar, bara för att få sova ihop och ha det mysigt med deras familj<3 Hur gulligt och gästvänligt är inte det då? Jag skulle verkligen älska att göra det, det är ju helt underbart mysigt!
Ska allt prata med KG om det på allvar och se om han också kan tänka sig att göra det några gånger då och då:)

Nu sitter jag och KG här i min säng med var sin dator i knät, han spelar Tibia och jag gör inget vettigt alls. Är sugen på något, men vet inte vad...
Ha en mysig lördags-kväll!

bye!

29 oktober 2009

Killarna

Nu sitter jag, KG, 2m, VG och Jerry hemma hos 2m. Dem spelar Super Smash Bros medans jag sitter vid datorn och önskar att jag var hemma hos mitt Wii och Mario Kart. Men men, får ta itu med det så fort jag kommer hem till pappa. Ingen har tatt tummen ur röven och kopplat in vårat Wii efter sommaren:O Det är ju för guds skull slutet av Oktober! Att jag och Leon inte avlidigt är endast ett mirakel..
Men det kan nog också ha varit bra för mig att inte fått spela Mario Kart då jag får allvarliga anfall och har sönder allt i min närhet när jag inte vinner. Jag vet inte alls varför jag blir så arg men det är faktiskt bara när jag spelar just det:O
Mystery!

Måste också öva upp mig på bowling m.m. på Wiiet då Alan och jag kommer tävla i detta när jag och Leon åker till London och hälsar på i December!
Apropå det...jag har typ lite små-ångest över att vara borta 4 nätter. Känns som att jag kommer missa massa här hemma den helgen och att jag kommer ha bajs tråkigt där.
Så ge mig lite anledningar till att ändra inställning inför resan!
Jag kan ju shoppa, också kan jag ju kanske hälsa på min vän Felix Taube;)


Detta var förrförra gången jag var och hälsade på släktingarna i London; då firade vi Nanny och Grandads 50th anniversary:)

bye!

27 oktober 2009

Det blev jakt idag igen, det var fortfarande i Trollhättan området men på annan mark denna gången. Idag var det dessutom betydligt bättre väder. På första passet satt jag och KG i ett jakttorn och såg solen gå upp:) Jätteskönt att vara ute när det är soligt och kallt!
Zack drev några gånger men inget som slutade med något dött djur, tyvärr. Sedan blev det korvgrillning innan vi körde på nästa pass. Och då fick jag gå i drevet med Zack:D Jättekul, verkligen, däremot var jag lite nervös först att jag skulle gå vilse men jag klarade mig haha. Även då drev han två gånger, varav ena var ett rådjur som jag såg innan Zack gjorde det.
Men detta slutade heller inte i någon jaktlycka tyvärr. Vi får hoppas på bättre jaktlycka nästa gång!:)

Efter det så somnade jag i bilen på väg hem, för somna vid tolv på natten och gå upp sex är inget för mig nu längre. Jag har ju blivit gammal med dåliga höfter, stort behov av mycket sömn och svettas som en gris! Och jag är bara fyllda 18 år...inte ok.

Imorgon blir det iallafall bad med min syster på Valhalla, myspys:) She makes me happy!
Alltså de senaste två veckorna har jag rört på mig väldigt mycket både ute och inne. Och som min pappa sa, man blir verkligen mycket piggare och mindre deppig om man är ute och rör på sig på hösten.
Jag som lätt blir deppig denna årstid behöver verkligen det.

Nu har jag en godispåse här brevid mig med bara två supersura godisar kvar...dem känns till och med lite för sura för mig:O
Sen har jag tyvärr en pojkvän ute i Tolered som är sur också...på mig:(
Inte för att han läser denna..men Förlåt!<3

bye!

25 oktober 2009

Jakten


Snygg Jägare!

The hero of the day!

Han den där som tänkt flytta ifrån oss i Sverige till Mars:(

Ulrik och Leffe

Idag åkte jag och KG med Oscar, hans pappa och Zack och jagade utanför Trollhättan. Mycket trevligt men inget blev skjutet så vi ska jaga igen på Tisdag:D

bye!

24 oktober 2009

Skakis

Vi hade varit och köpt öl på hemköp och mött upp Joel och va rpå väg in genom porten till Julle, när en kille kommer rusandes och måttar slag mot 2m och VG. Vi alla står ganska tätt och fattar knappt vad som hände, men Julle lyckas kasta sitt sexpack öl i fäjset på snubben. Killen lyckas iallafal ge 2m en smäll och han och VG springer bort mot chillerska. Jag, KG och Julle lyckas ta oss in genom första porten och stänger dörren. Joel inser att han borde dra så han springer bort och gömmer sig. Killen står och bankar på glasrutan (han ser alltså mig, KG och Julle) och säger att han vill snacka med Julle om någon tjej (säger inte vilken tjej) och att han vill att Julian ska komma ut och snacka med honom. När Julle vägrar ber han honom luta huvudet mot glasdörren, Julle vägrar. Samtidigt som killen tjatar på Julle så ringer Julle till polisen och visar det för snubben. Efter ett tag ger sig snubben och sparkar på dörren innan han går. Vi tre öppnar dörren och plockar upp de öl som fortfarande är hela och kollar efter de andra. KG ringer 2m och vi hör en tjej skrika som jag vet inte vad, skriket kommer ifrån det hållet som snubben gick åt. De andra killarna kommer tillbaka samtidigt som vi ser att snubben springer mot oss igen och vi beger oss upp till Julles lägenhet. Väl där ringer Julle polisen igen och efter ca 20 min så kommer polisen och vi går ner på gatan och får berätta vad som hänt. Sen rökte de andra för att lugna nerverna. Men jag är fortfarande smått skakis.

Var tvungen att bevara händelsen i ord någonstans. Den lär vara luddig imorgon..

bye!

23 oktober 2009



Min otroligt söta Mamma(L)

Ja jag har bytt blogg, detta på grund av att jag främst vill lägga upp bilder på min blogg och på blogspot får bilderna mer rättvisa! Det kan mina bästaste närmaste fotoskillade vänner Sofia Och Eleonor Broman intyga!:)

Men jag sparar den gamla som minne:)

bye!